bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SP Adayı Yıldırım’a, Dededağı’nda Muhteşem Karşılama

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Dededağı köyünü ziyaret etti.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Dededağı köyünü ziyaret etti. Çok büyük bir kalabalığa açık hava mitingiyle hitap eden YILDIRIM şunları söyledi; Dededağı köyümüzün çok muhterem sakinleri, siz bizi bilirsiniz, bizde sizi biliriz yani aynı tavanın balığıyız. Bizim siyasi anlayışımız Türk-Kürt kardeşliğinin çimentosu olan bir anlayıştır. Çünkü hepimiz İbrahim milletindeniz ve aynı peygamberin ümmetiyiz. Ve zaten cennet mekan Erbakan Hocamız, ömrünü bu kardeşliğin tesisi için harcamış, batıya yaptığı yatırımlardan daha fazlasını da doğuya yapmıştır. O yüzden gerektir ki hocamıza karşı her bölgede muazzam bir sevgi vardır, bu sevgiyi burada da müşahade ediyoruz.
 

Çok muhterem kardeşlerim, 20 yıldır sizin yüzünüze bakmayan zihniyetler, şimdi gelip size ne vaat edecekler merak ediyoruz. Tecrübe edilmiş olan, tecrübe edilmez ve Müslüman aynı yerden iki defa ısırılmaz. Bu defa emaneti ehline vermenin kararlılığını sizlerde görüyoruz. Hayvancılığın çok önemli olduğu köyümüzde, Hayvancılık Kent Projesini hayata geçirerek, oluşturacağımız istihdamla işsizliğe son vereceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, İNANIRSANIZ YAPARSINIZ…


HAYVANCILIK KENT PROJESİ

Bölgemizde hayvan satışı ve kesiminin sağlıklı bir biçimde yapılması ve çevre kirliliğinin önlenmesi, hayvan atıklarının düzenli bir biçimde toplanarak biyogaz üretiminde kullanılması, tarım ve hayvancılığın belde ve şehir civarında geliştirilmesi, et entegre tesisleri için Hayvancılık Kent Projesi.

Yorumlar (3)

milli görüş 10 Yıl Önce

başkanımm arkandayız mesele koltuk meselesi yada siyaset meselesi değil bizim derdimiz yalnız ve yalnız rahman in rizasi mesele bu rabbim bu yolda bu hak davada bizlerin ayağını sabit kılsın ayağıımızı kaydırmasn inşallah seçimi alsakta almasakta bu dava hak dava !!..

yalnız kurt 10 Yıl Önce

bafra, gerçek başkanına kavuşmalı, selçuk başkanın kıymeti bilinmeli..

slm 10 Yıl Önce

zafer inanlaındır ve zafer yakındır sayın başkanım bu seçimi çok olanlar veya güçlü olanlar değil inananlar kazanacak. inşallah iyi insanlar için iyiler kazanacak, bafra kazanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.