bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SP Adayı Yıldırım; Ankara Aday Tanıtım Toplantısında

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Ankara Arena’daki aday tanıtım toplantısına katıldı.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Ankara Arena’daki aday tanıtım toplantısına katıldı.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ankara dün tarihi bir güne şahitlik etti. Türkiye’nin her yerinden Arena’ya gelen binlerce kişi Saadet Partisi’nin Aday Tanıtım Şöleni’ne katıldı. Sabah saatlerinden itibaren Ankara sokakları Saadet Partisi bayraklarıyla dolup taştı. Türkiye’de belediyecilikte çığır açan Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi’ni bağrına basan Ankaralılar da, Arena’nın çevresini miting alanına çevirdiler. Çoşku ve heyecanın had safhada olduğu şölende, Saadet Partililerin kararlılığı ve azmi görülmeye değerdi. Saadet Partisi’ne iltihaklar sürüyor...

 

Saadet’e İltihak

Saadet Partisi’nin düzenlediği Aday Tanıtım Şöleni programının son kısmında ise partiye iltihaklar oldu. Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahimBişkin, Balıkesir Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Aksaray Ağaçören Belediye Başkanı Fırat Salman, Yozgat Akdağmadeni Umutlu Belediye Başkanı Hidayet Karabulut, Sivas Altınyayla Deliilyas Belediye Başkanı Ali Deniz, Zonguldak Ereğli Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral Saadet Partisi’ne iltihak etti.

 

Bedeli Biz Ödedik Fakat Ülkeye Asla Ödetmedik

Prof. Dr. Mustafa Kamalak: Kimse bizi birlikte yola çıktığı insanları yarı yolda bırakmakla suçlayamaz.Kimse bizi ABD, AB ve İsrail’in maşası olmakla suçlayamaz. Kimse bizi gizli kapaklı işler çevirmekle suçlayamaz. 4 tane partimiz kapatıldı, Engellendik, yasaklandık… Üzerimize tanklar sürüldü. Ama tek bir taş atmadık. Tek bir kem söz söylemedik, kimseye halel getirmedik. Biz bedel ödedik, hem de çok ağır bedeller ödedik. Ama milletimize, ülkemize asla bir bedel ödetmedik. Çünkü bizim feryadımız, düşmanlığımızdan değil, bu vatana, bu millete, bu ülkeye olan sevdamızdandır.

 

Saadet Partisi Tam Kadro Arena’daydı

Onbinlerin hazır bulunduğu şölende yaşlısı ve genciyle Milli Görüş Camiası ve Saadet Yönetimi de tam kadro hazır bulundu. Şölene YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Saadet Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan, Ahmet Tekdal, Fehim Adak, Temel Karamollaoğlu, Saadet Genel Başkan Yardımcıları, Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan ve çok sayıda misafir katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.