bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SP Adayı Selçuk Yıldırım’dan Temel Fıkrası

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, köy ziyaretlerinde partisinin görüş ve projelerini açıklamaya devam ediyor.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, köy ziyaretlerinde partisinin görüş ve projelerini açıklamaya devam ediyor.

 

Köy ziyaretlerinde vatandaşlara hitap eden SP Adayı Selçuk Yıldırım; “Üzülerek müşahede ediyoruz ki, köylerimiz boşalmaktadır. Her köy kahvehanesinde üniversite mezunu işsiz öğrencilerimle karşılaşıyorum ve üzülüyorum. Doğduğu topraklarda ekmeğini kazanamayan insanımız, bir umutla soluğu patlama noktasına gelen büyük şehirlerde alıyor.54.efsane ERBAKAN hükümeti döneminde 1 lt mazot almak için 2,2 kg buğday satan köylümüzün, şu anda 1 lt mazot almak için 9-10 kg buğday satması gerekiyor. Girdi maliyetleri son derece yükselmiştir. Kısacası köylümüz perişandır. Bu artık sürdürülemez bir durumdur. Her defasında mevcut hükümete iyi bir ders vermeye hazırlanan milletimizin iradesine, sunnî tartışmalarla ipotek koyularak, 11 yıllık evliliğin sonlandırılmasının geciktirilmeye çalışılması ancak Temel’in fıkrasıyla izah edilebilir” şeklinde konuştu.

 

Yıldırım konuşmasında; “Uzun yıllar evli olan Temel ile Fadime boşanmaya karar verirler. Ancak çocukları eşit olarak paylaşamazlar, çünkü 7 çocukları vardır. Ayrılma süreci sıkıntıya girer. Bu arada Temel’den Fadime’ye yeni bir teklif gelir;

 

-Edelum bi uşak da olsun 8, pölelum uşakları ikiye, yarisini sen al, yarisini da ben.. Karar verirler.. Fadime 1 yıl sonra ikiz doğurur.’’

 

Şimdi görüyoruz ki milletimiz ayrılık kararını vermiş, Fadime ikiz doğursa bile…

 

Miletimiz SAADET PARTİSİ’ni özlemle bekliyor, istihdam projelerimizle göçü önleyerek gençlerimize iş imkânı sağlayacağız. Bu projelerimizden bir tanesi de pelet üretim projesidir.

 

PELET ÜRETİM PROJESİ

Hammaddesi talaş, orman ve ağaç endüstrisi atıkları, tarım kesiminin bitkisel ve hayvansal atıkları, kentsel atıklar, tarımda endüstri atıkları olan Pelet Üretim tesisleri kurarak, hem iç piyasaya hem de dış ülkelere satışın sağlayacağız. İNANIRSANIZ YAPARSINIZ…” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.