bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SP Adayı Harman ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ni Anlatıyor

SİYASET

Saadet Partisi belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Bafra`da birtakım ziyaretlerinde bulundu.

Saadet Partisi belediye başkan adayı Mustafa Harman seçim çalışmaları kapsamında Bafra`da birtakım ziyaretlerinde bulundu.

Gündüz esnaf çalışması yapan Harman akşam ise kıraathanelere halk ile bir araya geldi. Halktan duyduğun ilgiden son derece memnun olan Harman “İnsanlar artık genç beyinler ve yeni projeler istiyor. İşsizlik konusunda yeni iş sahaları istiyor biz de bu konuda halkımıza belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımızın sözünü verdik.

Bizim proje kapsamında yeni istihdam sahaları açarak insanımıza iş imkânları sunacağız. Buradan bir projemizi açıklıyoruz: iş sahaları açıldığında ilk etapta her mahallerden 5 tane gencimize istihdam sağlayacağız. Ve bu istihdam konusunda en çok önem verdiğimiz konu mahalle muhtarlarımızın bize tavsiye edeceği ihtiyaç sahibi gençlerimiz olacak.

Biz gençlerimizden PARTİ ÜYESİ OLMAK, AKRABALIK BAĞI OLMAK VEYA BİR YAKINI TANIDIĞI OLMAK ŞARTIDA istemiyoruz. Her gencimize eşit mesafede duracağız. Muhtarlarımız bize yardımcı olacaklar. Milli Görüş Belediyeciliği Budur” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman, “Bu vesileyle Tüm İslam Âleminin ve Hemşehrilerimizin Mübarek Regaip Kandillerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.