bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sefer Peker; Ak Parti’ye Katıldı

SİYASET

Bafra ilçesinde Eski Belediye Başkanlarından Sefer Peker AK Parti’ye geçti.

Ak Parti Bafra ilçe binasına gelen Bafra Belediyesi Eski Başkanı Sefer Peker, AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven tarafından karşılandı.

AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven üyelik formunu imzalayan Sefer Peker’e hayırlı olmasını dileyerek Ak Parti rozeti taktı.

 

Üyelik formunu İmzalayarak AKP’ye geçen Sefer Peker, AKP çalışmalarında elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini belirtti.

 

Üyeliği konusunda koşma yapan Sefer Peker şunları söyledi: “İnsanın hayatında dönüm noktaları benim vardır. Benimde hayatımda belli zamanlarda verdiğim kararlar oldu. Ben inançları doğrultusunda, kendimi bildiğimden beri, aynı doğrultuda giden bir insanım. Hayatım grim olmadı. Daima millet iradesinin üstünlüğün, millet iradesinin gücüne inandım. Bütün siyasi hayatımda böyle geçti. Siyaset hayatımın içinde 27 Mayıs’ı gördüm. 1960 - 12 Mart’ı gördüm. 71, 12 Eylül’ü 1980’de gördüm. O zaman Bafra`da Belediye başkanıydım. Tutuklandım ailece sıkıntı çektik. Yine devam ettik, yine inandığımız doğrultuda Allaha şükürler olsun bugünlere geldik. Ülkenin başbakanının bayram namazını kılamadığı günlerde siyaset yaptım.” Büyük tehditlere uğranıldığı zamanları gördüm. Şimdi o günlerden bugünlere geldik. Milli iradenin üstünden vesayetin kaldırıldı gösteren günleri gördük. Bu benim için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Siyasi hayatının Cumhuriyet tarihinde 2 dönem vardır. Bana göre birisi 1950 “Yeter Türk milletinindir.” söz ile milletin devlet gücünü göstermesi. Gezi parkına karşı gösterdiği reaksiyondur. İkincisi de 12 Eylül Referandumda bu milletin gösterdiği kararlılıktır. Ben de 12 Eylül referandumunda açıkça kendime yer bulduğum. Olaylar da çok etkiledim. Tabii ki milli irade mitinglerine coşkuyla katıldım.

 

Bu coşkuyu heyecanı şimdi resmiyete döküyorum. Ülkemiz milletinin tenezzül ettiği ve milletimizin büyük çoğunluğunun destek verdiği Adalet ve Kalkınma Partisi`ne seve seve, onurla gururla kaydımı yaptırmak istiyorum. Kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Benim için bir şereftir. Kaydı yaparken hiç bir maksadım, hiçbir talebim yoktur. Partililiği çok iyi bilirim. Değerli parti başkan ve yöneticileri bizim başkanımız ve yöneticilerimizdir. Elimi taşın altına koymaktan, bana hangi görevleri verirlerse bundan kaçmadan seve seve yapmaya hazırım. Bu şerefli ve onurlu güne benimle birlikte sahip olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.