bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şahin; Hemşerilerimi 1 Mart Toplantımıza Davet Ediyorum

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberinde ki heyetler dur durak bilmeden ziyaretlere devam ediyorlar.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberinde ki heyetler dur durak bilmeden ziyaretlere devam ediyorlar. Başkan Şahin gündüz Kırmızı et üreticileri birliğinin genel kuruluna katıldıktan sonra akşamda AK parti ilçe Başkanı Yurduseven ve beraberindeki heyetlerle Örencik, Yörgüç, Dedeli, Yağmurca ve Hıdırallez köylerini ziyaret ettiler.

 

Başkan Şahin yaptığı açıklamada; ”Öncelikle 26 Şubatta Azerbeycan Hocalıda katliama uğrayan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Bu zulmü şiddetle kınıyorum. Ayrıca 27.Şubat merhum Başbakanlarımızdan değerli devlet ve millet adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan beyinde vefat günüdür. Güzel insanlar asla unutulmaz vefatının 3.yılında rahmet ve şükranla anıyorum. Bugün ayrıca 28 Şubattır. 28 Şubat millet iradesine, inançlarını yaşamak isteyen insanlarımıza ve demokrasimize yapılmış bir darbedir. Milletimiz 27 Mayısı, 12 Martı, 12 Eylülü ret ettiği gibi 28 Şubatı da ret etmiştir. Çok partili demokratik hayata ve millet iradesine karşı yapılan her türlü girişimi milletimiz her zaman ret etmiştir. Bizlerde şiddetle ret ediyoruz” dedi.

 

Başkan Şahnin; “Aday adaylığımız sırasında ki çalışmalarımızda ve adaylığımız sırasında bugüne kadar yaptığımız esnaf, mahalle ve köy gezilerimizde halkımızın çok yakın ilgi ve desteğini gördüm. Tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum.

 

2009-2014 yılları arasında halkımıza sunduğumuz 33 proje ve hizmete ALLAHIN izni ve milletimizin destekleriyle yeni projeler ve hizmetler eklemek istiyoruz. Bu yeni dönemin başta Kızılırmak sedde projesi olmak üzere sağlık, eğitim, turizm, kültür ve sanat, tarım, teknoloji, istihdam ve pek çok alanlarında ki projelerimizi ve belediye meclis üyelerimizin tanıtımını 1.Mart.2014 cumartesi günü saat 18.30 da Bafra şehir stadımızın yanındaki kapalı spor salonunda yapacağız. Bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımızı bu toplantımıza davet ediyorum. Halkımızın katılım ve desteklerinden onur duyacağım” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.