bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şahin: Bizim Derdimiz, Bafra’mıza Daha Çok Hizmet Yapmak

SİYASET

Bafra Beledşye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Zihni Şahin seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bafra Beledşye başkanı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Zihni Şahin seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Şahin’e gittiği her yerde Bafralı vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor ve destek veriyor. Başkan Şahin 5 yılda yaptığı hizmet ve çalışmalarda hiçbir vatandaş arasında ayırım yapmamasının karşılığını şimdi görüyor. Bafra’da her siyasi partiden insandan destek görüyor.

 

Başkan Şahin Asırlık büyük parkta mahalle sakinlerine hitap etti. Asırlık büyük parkın 500 kişilik cumhuriyet salonu tık basa dolarken bir o kadar insanda dışarıda kaldı. Başkan Şahin burada sinevizyon eşliğinde 5 yılda yaptığı 33 proje ve hizmeti takdim etti. Sinevizyon sonunda salon Başkan Şahin’i ayakta alkışladı. Başkan Şahin daha sonra Çetinkaya beldesine geçti ve orada havai fileklerle karşılandı. Çetinkaya Beldesi Belediye başkanı Hadi Sezer’in hoş geldin konuşmasında beldenin eksikleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra AK parti İlçe başkanı Tuncay Yurduseven konuştu. Sıon olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuştı.

 

Başkan Şahin konuşmasında özetle şunları söyledi: Beş yılda 33 proje ve hizmeti hayata geçirdik. Önümüzde ki beş yılda ALLAHIN izniyle 41 proje hizmeti daha Baframıza ve insanlarımıza kazandıracağız. Bizim derdimiz Baframıza ve insanlarımıza daha çok hizmet etmektir. Hyatımız boyunca hiçbir insanımız arasında ayırım yapmadım. İyi ve kötü günlerinde her zaman beraber oldum. Kadirşinas ve vefalı hemşehrilerim bunun karşılığını bizlere sevgisi, saygısı ve destekleriyle veriyorlar. Bundan çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Hemşehrilerim bizi Bafra’nın ortak adayı konumuna getirdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Başbakanımız, hükümetimiz, Samsunlu bakanımız, milletvekillerimiz, Samsun Büyükşehir belediye başkanımız Yusuf ziya Yılmaz ve Bafra belediyesi olarak bütün gücümüzle tüm belde, köy ve mahallelerimizde hizmet edeceğiz. Bu gücten Baframız ve insanlarımız kazançlı çıkacaktır. Bafra olarak daima ileri gideceğiz. Partizanlık ve dedikodu ile kaybedecek zamanımız yok. Baframız bir güzel yola girdi. Bu yolda hep beraber ilerleyeceğiz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.