bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şahin: 30 Mart’tan Kazanan Bafra’mız Olacak

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin ve AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile beraberindeki parti heyetinin köy ziyaretleri bütün hızıyla sürüyor.

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkan adayı Zihni Şahin ve AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile beraberindeki parti heyetinin köy ziyaretleri bütün hızıyla sürüyor. Başkan Şahin ve AK Parti Teşkilatı dün akşam yaptıkları Kuşçular, Kelikler ve Eldavut köy ziyaretleriyle beraber 88.köy ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Bugüne kadar yapılan köy ziyaretlerinde Başkan Şahin’e çok yoğun ilgi ve sevgi gösterildi. Başkan Şahin ve AK Parti heyetinin ziyaretleri bir seçim ziyareti ötesine taşarak dostluk, sevgi ve saygı ortamlarında gerçekleşti. Başkan Şahin’e büyük destekler verildi.

 

Başkan Şahin 30 martta yapılacak seçimlerin önemini vurgulayarak şu açıklamayı yaptı: 30 Marttan sonra Belde ve köylerimiz artık Baframızın mahallesi statüsüne kavuşacaktır. Yani Belde ve köylerimizhem Bafra Belediyesinin hemde Samsun Büyük şehir belediyemizin hizmet sınırları çerisine girmiştir. Yasa çıktığında Samsun Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey ile görüşmeler yaptık. Bu görüşme ve istişareler sürekli devam etti. Baframızın gerek şehir merkezi mahalleri gerekse köy ve beldelerimizin tüm ihtiyaçları çıkartıldı. Çünkü hem 30 Marttan sonra mahalle olacak belde ve köylerimizin hemde ile merkezimizde ki mahallelerimizin pek çok sayıda hizmeti Samsun Büyük şehir Belediyemiz yetk sınırları içinde yürütülecektir. Bu nedenle yasa çıktığı andan itibarem biz Samsun büyük şehir belediyemiz ve Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz beyle beraber plan, program ve hazırlıklarımızı yaptık. 30 Marttan sonra hiç vakit kaybetmemiş olacağız.

 

Yeni Bütün şehir yasası Baframız için şanstır. Çünkü 30 marttan sonra mahalle olacak belde ve köylerimiz ile ilçe merkezi mahallelerimizi bir bütün olarak değerlendirileceğimiz için buralar daha çok hizmetlere kavuşacaktır. Özellikle belde ve köylerimizin içme suyu, yol, ulaşım, cami ve okullarımızın bakım, onarım ve bahçelerinin düzenlenmesi gibi acil olarak çözülmesi gereken problemleri vardır. Bu problemleri çözmek çok yönlü birleşik bir gücü gerektiriyor. Başbakanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, Samsunlu Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, bakan yardımcılarımız, bakanlık bürokratlarımız, Samsun Milletvekilimiz ve hemşehrimiz Sayın Ahmet Yeni, Diğer değerli milletvekillerimiz Prof.Dr. Tülay Bakır, Cemal Yılmaz demir, eski bakanlarımız Sayın Suat Kılıç ve Mustafa Demir, Samsunumuzun tüm meselelerine vakıf olan İl başkanımız sayın Fuat Köktaş, ilçe Başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven ve Bafra belediyesi olarak meclisimizle beraber bizler bu problemleri çözerek halkımıza hizmet edecek büyük bir gücüz. Ben bundan Baframız ve insanlarımız için çok mutluyum. Çünkü bizin aklımızda sadece Baframıza ve insanlarımıza hizmet sevdası var. Bu güçle beraber Baframızı cumhuriyetimizin 100.kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlayacağız. Bu güç milletimizin 30 Martta ki milli iradesi ile ALLAHIN izni ile perçinlendiğinde bizim plan, program ve hazırlık diye bir derdimiz olmaycağından, projelerimizde hazır olduğundan kazanan Baframız ve insanımız olacaktır. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.