bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şahin: 2014 - 2019 Dönemi Projelerimiz Hazır

SİYASET

Bafra belediye Başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı Zihni Şahin, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyetlerin seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Bafra belediye Başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı Zihni Şahin, AK parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyetlerin seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Başkan Şahin ve beraberinde ki heyet gece Karaburç, Kaygusuz, Emenli ve Sahilkent köylerinden sonra gündüz ise ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.
 

Başkan Şahin Yeni dönem projeleri hakkında bazı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Seçim çalışmaları kapsamında gündüz ve gece çalışmalarımızı köylerimizde ve ilçe merkezimizde ki ziyaret programlarımızda sürdürüyoruz. Daha önceden itibaren hazırlamaya başladığımız 2014-2019 dönemi projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Geçtiğimiz 5 yılda Baframız ve insanlarımız için 33 proje ve hizmeti hayata geçirerek Baframızın önünü açtık. Önümüzde ki beş yılın projelerinide hazırladık. Hatta Kızılırmak sedde projesinin 1.etabıda başladı ve hızla devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız 33 proje ve hizmet ile başlayan Kızılırmak sedde projesi yapacaklarımızında göstergesidir. Birlikte başardık yine birlikte başaracağız.

 

1.Mart.2014 cumartesi günü saat 18.30 da Şehir stadımızın yanındaki mevcut kapalı spor salonumuzda mimari çizimleri ve görselleriyle birlikte sinevizyon eşliğinde bu projelerimizi halkımızla paylaşacak ve halkımızın takdirlerine sunacacağız. Ayrıca Bu toplantıda belediye meclis üyesi adaylarımızında tanıtımını yapacağız. Bizim bir tek derdimiz var Baframıza ve insanlarımıza hizmet etmektir. Bu nedenle Daima Bafra, Daima Hizmet diyoruz. Bulunduğumuz makamlar hizmet makamıdır. Halkımıza hizmet etmekte Hakk’a hizmet etmektir. Bu şuurda olursanız. Yaptığınız görevin bir anlamı olur.

 

Ben bütün hemşerilerimi Baframızı yarınlara taşıyacak olan 2014-2019 dönemi projelerimizi tanıtacağımız 1.Mart.2014 tarihinde ki toplantımıza davet ediyor, katılmalarını rica ediyorum”. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.