bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Saadet Partisi Ondokuzmayıs Adayını Açıkladı

SİYASET

SP 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Harita Teknikeri Bayram Aydoğan Törenle Açıklandı.

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda Gerçekleşen Aday Tanıtım Törenini İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Okunmasıyla Başlandı. Aday Tanıtım Törenine, SP Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öçal, SP Bafra Belediye Başkan Adayı Eğitimci Selçuk Yıldırım. SP 19 Mayıs İlçe Başkanı Selim Şenocak, Anadolu Gençlik Derneği 19 Mayıs Şube Başkanı Mahmut Sami Şenocak, Çok Sayıda Partili Katıldı.

 

“VAR SP KADROLARINA İHTİYAÇ VAR”

SP Samsun İl Başkanı Avukat Hasan Bayram Var,” SP Adayımız 19 Mayıs İlçesinde süpris yapacak. Secimler Oy verme değil yol belirleme terciğidir. Oy vermek sorumlu olmaktır ve bir zihniyete destek vermektir. Hepimizin bildiği gibi İslam dünyası ve Ortadoğu kan ve göz yaşı içersinde. Müslümanlar olarak bizim görevimiz İslam dünyasını bir araya getirmek, dünya üzerindeki küresel güçlerin kirli tezgâhlarını ortadan kaldırmak. Saadet partisi bunun için vardır. Türkiye’de SP iktidarına ihtiyaç vardır. 19 Mayısta iktidara gelmesi gerekiyor. RP 1989 seçimlerinde kıpırdanma yaşamıştı. O yıllarda aynı heyecanla iktidara geldik.RP Türkiye’nin en büyük partisi oldu. İktidarda olduğumuz zaman D8’ leri kurduk. D8 bu ülkede İslam birliğinin adımı idi. Müslümanların bir araya gelmesini istemeyen emperyalizm güçler var. Yiğit düştüğü yerden kalkacak. Türkiye dünya İslam ülkelerine öncülük edecek.19 Mayısta buna öncülük edecek. İslam birliği bayrağını 19 Mayısta dikerek buna öncülük edeceğiz”dedi.

 

“SAADET GÖREVİ DEVR ALACAK”

SP 19 Mayıs ilçe başkanı Selim Şenocak,” Adem Aleyhisselam’dan kıyamete kadar sürecek olan hak batıl mücadelesinde bizler Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partililer olarak, önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıktık, montaj değil yerli ve yaygın sanayi dedik, Yeniden Büyük Türkiye ideali ile 40 yıldır yeryüzünde hak ve adaletin tesisi için mücadele ediyoruz 30 Mart 2014 de yapılacak mahalli seçimlerde yeniden Milli Görüşün yegane temsilcisi olan Saadet partili kadroların görevi devralacağı gün olacak inşa ALLAH.

Yapılacak seçimlerin başta ilçemiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

“BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZDE HİZMET AŞKI VARDIR”

SP 19 Mayıs Belediye Başkan adayı Bayram Aydoğan,” Milli görüş adı üstünde milletimizin kendi görüşüdür. Milletimizin tarihi, kültürü, sosyal-ekonomik. Coğrafi ve dini müktesabatına en uygun olan görüştür. Bütün insanlığın bildiği gibi Milletimiz asırlar boyu. Kaba kuvveti değil. Çoğunlukçuluğun değil. Menfaati değil. Ayrıcalığı değil. Tam tersine. İnsan haklarını. emek karşılığı doğan hakları, anlaşmalar gereği doğan hakları ve adalet gereği doğan üstün tutan bir zihniyeti temsil etmiştir, Milli görüşün temeli sevgi. Şefkat, barış ve kardeşliktir. Milli görüş herkesin mutluluğunu istemektedir. Bundan dolayı gayesi önce Türkiye’deki yetmiş altı milyon vatan evladının. Sonra da yeryüzündeki yedi milyar insanın hepsinin Saadettir. Milli görüşün özünde yani kimyasında üç esas unsur vardır. Kaba kuvveti değil hakkı üstün tutmak. Materyalist değil, maneviyatçı olmak ve Nefse esir olmayı değil. Nefis terbiyesini esas almak. Milli görüşün başarısı. Hizmetleri ve saadet getirmesinin temelinde bu esasların var oluşu yatmaktadır. Ayrıca. Milli görüş aksiyonuna sahip olmak demek. Hidayet. Feraset ve Dirayet sahibi olmak demektir” dedi.

 

CHP’YE CEVAP VERDİ

SP 19 Mayıs Belediye Başkan adayı Bayram Aydoğan 19 Mayıs gazetesinde yer alan CHP 19 Mayıs Belediye Başkan Adayının açıklamasına Cevap Verdi. Aydoğan”,19 Mayıs İlçesinde İki Adayın Yarışacağına Dair açıklamada, CHP 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Ercan Akduman’a Söylüyorum, Amerikanın Bu Ülkeye Dayattığı İkili Parti Parlamenter Seçimine Allahın İzniyle Son Vereceğiz. Biz Milli Görüşüz, Milletin Gerçek Temsilcisi Biziz, Bu Millet Size Mahkum Ve Mecbur Değil,Oyun Bozulacak Yeniden Milli Görüş Kadroları İş Başına Gelecek 30 Mart Mahalli İdareler Secimi SP’nin Bayram Yaptığı Gün Olacak” şeklinde Konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.