bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

SİYASET

Saadet Partisi Bafra İlçe Teşkilatı; 26 Ekim Cumartesi Günü Saat 15.00’de 30 Mart 2014 yerel Seçimlerinde Bafra Belediye Başkanlığı’na Eğitimci Selçuk Yıldırım’ın adaylığını açıklayacak.

Saadet Partisi Bafra İlçe Teşkilatı; 26 Ekim Cumartesi Günü Saat 15.00’de 30 Mart 2014 yerel Seçimlerinde Bafra Belediye Başkanlığı’na Eğitimci Selçuk Yıldırım’ın adaylığını açıklayacak.

 

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Eğitimci Selçuk Yıldırım kendi kaleminden özgeçmişi’ni yayınlıyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

 

SELÇUK YILDIRIM KİMDİR?

1972 yılında Bafra’da doğdum. Sırasıyla 50.yıl ilkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Bafra Lisesi’ni ve Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünü bitirdim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

18 yıldır Özel Öğretim Kurumlarında öğretmenlik ve idarecilik yapmaktayım. Üniversite yıllarımda, Milli Gençlik Vakfı ve sonrasında Anadolu Gençlik Derneği teşkilatlarının her kademesinde görevler yaptım.’’Gençliğin sorunları ve çözüm yolları’’gibi konularda projeler hazırlayarak, bilinçli, milli ve manevi değerleriyle barışık gençlerin yetişmesi hususunda onlarca seminer ve aksiyon çalışmalarında bulundum. Tüm dünya Müslümanlarının sorunlarını ele alan ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda görev aldım.

Uzun yıllar Taekwon-do sporu ve hakemliği yaparak, gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesini sağladım.

2007 genel seçimlerinde Saadet Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. İçinde bulunduğum,’’Milli Görüş ‘’siyasi hareketinde yapmış olduğum hizmetlerden dolayı, Merhum Liderimiz Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN‘nın elinden aldığım ‘’üstün hizmet diploması’’ en önemli referansımızdır.

Uzun yıllar elde ettiğim siyasi tecrübe ve Milli Görüş hizmet anlayışını Bafra’mıza aktarmak en büyük hedefimdir.

Bafra’mızın, Milli Görüş’ün marka belediyeciliği ile buluştuğu günlerde görüşmek dileğiyle en kalbi selam ve muhabbetlerimi arz ederim…

 

Eğitimci-İdareci

Selçuk YILDIRIM

Saadet Partisi

Bafra Belediye Başkan Adayı







Yorumlar (2)

KERİM VATANDAŞ 11 Yıl Önce

milli görüşe hizmet eden herkim olusa olsun seçimi kaybetsede kazanan odor.allah yolunu açik etsi̇n şi̇mdi̇den hayirli olsun.

A.mücahid YILDIZ 11 Yıl Önce

zafer inanlarındır ve inanların olacaktır...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.