bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Partimize Yoğun Talep ve Teveccüh Var

SİYASET

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 2014'de yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirerek, “Partimizde aday belirleme süreci tabanın beklentileri dikkate alınarak üst kurullarımızda değerlendirilmektedir” dedi.

AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 2014'de yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirerek, “Partimizde aday belirleme süreci tabanın beklentileri dikkate alınarak üst kurullarımızda değerlendirilmektedir” dedi.


Yurduseven, yapılan çalışmalara değinerek, önemli açıklamalarda bulundu. "Bafra’da seçim startı verildi. Aday adaylığı başvurularımız 1 Ekim tarihi itibariyle başlamış olup, 1 Kasıma kadar devam edecektir. Yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için yoğun talep ve teveccüh var. Bafra’da şu an AK Partili bir belediye başkanımız var. Bundan sonraki belediye başkanı da AK Partili belediye başkanı olacaktır. Bundan hiçbir hiç kaygımız yok. Parti çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Ak Parti olarak önümüzdeki yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Mevcut Belediye başkanımız Zihni Şahin, kendisi Bafra’ya hizmet etmektedir. Yapılan değerlendirmeler sonucu çıkacak neticeye göre adayımız belli olacak ve çalışmalara tüm hızıyla devam edeceğiz. Aday kim olursa olsun aslolan teşkilatımız ile Bafra’mızın geleceği ve menfaatidir.

Ak Parti olarak seçimlerde kadınların da siyasetin içinde yer almasını önemsiyoruz. Bu yüzden aday adaylık sürecinde kadınlardan başvuru ücretinin yarısını alıyoruz. Yine engelli vatandaşlarımızdan da ücretin dörte birini alıyoruz. Katılımcı demokrasinin önemine inanıyoruz.

Köylerimiz de artık mahalle oldu. Bafra belediye başkanlığı seçimlerinde, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız da oy kullanacak. Partimizden hangi isim çıkarsa çıksın, çıkan isimin arkasında duracağız. 2014'deki seçimlerde umuyorum ve inanıyorum ki zafer Ak Parti'nin ve Bafra halkının olacaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.