bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Partim CHP Oy'um RTE!

SİYASET

Savcı Sayan da hazırladığı seçim minibüsüyle Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek verdi.

Savcı Sayan da hazırladığı seçim minibüsüyle Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek verdi.

 

Daha önce Köşk seçimlerinde oyunu Erdoğan'a vereceğini duyuran CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan seçimler için özel hazırlattığı minibüsüyle kapı kapı gezip Erdoğan için oy istiyor.

 

"Partim CHP, Oy'um RTE" sloganı ile yola çıkan Sayan, CHP dahil 10 partinin desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu "pasif" olarak değerlendiriyor. Sayan'ın kampanya minibüsünde ayrıca "Tıpış tıpış değil başım dik RTE'te oy vereceğim" yazıyor.

 

Savcı Sayan tarafından özel olarak hazırlattırılan minibüs Ankara sokaklarında gezmeye devam ediyor. Üzerinde " Partim CHP, Oy'um RTE - Tıpış Tıpış Değil, Başım Dik Köylüm RTE'ye Oy Vereceğim - Cumhurbaşkanımızı Dış Güçler Değil, Biz Anadolu Evlatları Seçeceğiz " gibi yazılar bulunan minibüs halk tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

Savcı Sayan yaptığı açıklamada: " Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde iyice kendini belli etmiştir. Elimden geldiğince insanları bu konuda uyarmaya, uyandırmaya çalışıyorum. TV programlarında yaptığım uyarıları, böyle görsel olarak insanlara anlatmanın daha etkili olacağını düşündüm. Halktan olumlu tepkiler aldım. Pazar günü de sandığa gidip Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecem" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.