bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ozan, BBP Adayı Mürtezaoğlu’nu Bağrına Bastı

SİYASET

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan Adayı H. Serhat Mürtezaoğlu Ozan Köylüleriyle bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan Adayı H. Serhat Mürtezaoğlu Ozan Köylüleriyle bir araya geldi.

 

Büyük bir coşkuyla karşılanan Mürtezaoğlu, “Bu coşkunun ve kucaklaşmanın devam edilebilmesi için 30 Mart seçimlerinde halkın iradesinin sandığa da yansımasını istedi. Köylülere, Bafra ve köyleri için yapacakları proje ve hizmetleri anlattı. Büyükşehir yasasından dolayı 30 Mart seçimleriyle birlikte köylerinde mahalle statüsüne düştüğünü belirten BBP Belediye Başkan Adayı H. Serhat Mürtezaoğlu, bu yasayı köylerimiz için olumlu bir şekilde değerlendirerek köylerimizin daha iyi hizmet almasını sağlayabiliriz. Bu yerel seçimde Milli İradenin ve Vicdanların büyük parti angajmanından kurtularak bütün Bafra’yı kucaklayan teknik alt yapımızla sizlerinde desteleriyle Bafra’ya talibiz” dedi.

 

Mürtezaoğlu konuşmasının devamında; “Köylerimizle ilgili 40 yıldır değişmeyen standartlar var. Yol, su, elektrik, alt yapı. Bunlar belediyelerin yapması gereken zorunlu görevlerdir. Bunlar hizmet değil, bunlar belediyeler için zorunlu, olmazsa olmaz görevlerdir. Ne yazık ki Türk Siyasal tarihinde bunlar sanki belediyeler ve hükümetler için artı bir hizmet olarak gösterilmiştir. Bizler Bafra’mızdan ve Türk Siyaset tarihinden bunları sizlerin teveccühleriyle sileceğiz.

 

Yeni bir Bafra için çalışmalarımızı ve projelerimizi genelden özele değil özelden genele doğru ayrı ayrı çalışarak köylerimizin mevcut durumu neye uygunsa ona göre değerlendireceğiz. Baraj köylerimizde balık turizmini, hayvancılığa uygun köylerde mandıracılığı, tarıma uygun köylerimizi iyi tarım, organik tarım uygulamalarına geçireceğiz. Bunları sizlerle beraber sizlerinde görüşlerini alarak gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.