bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ondokuzmayıs’lı Gençler Hüseyin Kurt’u Sevdi

SİYASET

MHP 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt, gençlerin davetine katılarak girişimcilik ve bilişim projeleri üzerine sohbet etti.

MHP 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt, gençlerin davetine katılarak girişimcilik ve bilişim projeleri üzerine sohbet etti.

 

19 Mayıslı genç girişimci gençlerin davetine katılan Kurt;”19 Mayıs İlçemiz gençleri gerçekten geleceğe umutla bakıyor ve sürekli farkındalık yaratmaya çalışıyor. Bu bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu tür birlikteliklerden yeni iş modelleri ve inovatif projeler çıkar. Ufkunuzu her zaman geniş tutun ve yaşama farklı açıdan bakın, yani bakış açınızı değiştirin” dedi.

 

19 MAYIS RUHU SİZLER İLE YAŞAYACAK

Kurt; “İlçemizin adı 19 Mayıs, bu milli mücadelenin başlangıç tarihidir. Bu sorumluluk sizlerin sırtındadır. Yaşamın tüm alanında 19 Mayıs ruhuna yakışır ve örnek bir birey olarak yaşamalıyız. Unutmayınız ki 19 Mayıs ruhu sizler ile yaşayacak” dedi.

 

ÜRETKEN OLUN, PROJE ÜRETİN

Gençler ile dertleşen ve soruları cevaplayan Kurt; “Büyük projelerin her zaman toplum ihtiyaç ve psikolojisi gözlemlenerek, bireyin ihtiyaç ve yaşam tarzlarından yola çıkmak sureti ile oluşacağını, üretken olmalarını ve 2-3 kişilik gruplar halinde çok başarılı projeler üretebilirsiniz” dedi.

 

BELEDİYE BÜNYESİNDE AR-GE VE İNOVASYON BİRİMİ KURACAĞIZ

Kurt; “Seçimde mutlak bir galibiyet hedefliyoruz. Başarının ardından ilk projelerimizden bir tanesi de belediye bünyesinde ar-ge / inovasyon ofisi açmak olacak. Bu ofisi profesyonellerden ve sizler gibi girişimci ve projeci gençlerden oluşturacağız” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.