bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

"Milli İrade İçin Canla Başla Çalışacağız"

SİYASET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "Halkımız AK Parti'ye Güvenini Net Bir Şekilde Ortaya Koymuştur" dedi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Halkımız, AK Parti'ye güvenini, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini, Hükümetimize güvenini net bir şekilde ortaya koymuştur." dedi.

Bakan Kılıç, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere geldiği Samsun'da AK Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı basın açıklamasında, Samsun yerel ölçeğinde ve Türkiye genelinde alınan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

30 Mart seçimlerinin 'yerel seçim gibi başlayan ancak sonrasında farklı anlamlar yüklenen' bir süreci ifade ettiğini belirten Bakan Kılıç, "Seçim sonuçlarının yüzde 50'den fazlası elimize ulaştı Samsun'da. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Ziya Yılmaz seçimi açık ara kazandı. Bize gelen sonuçlara göre 17 ilçemizin 16'sını kazanmış durumdayız. Hem büyükşehirde, hem ilçelerde bize verdikleri destek için Samsun halkına çok teşekkür ediyoruz. Seçim sonuçları Samsun'a hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

"Samsun'da Hizmet Kaldığı Yerden Artarak Devam Edecek"

Samsun'un büyük çoğunluğunu AK Parti bayrağı ile buluşturduklarını dile getiren Bakan Kılıç, mutlu, onurlu ve gurulu olduklarının altını çizerek şöyle devam etti:

"Değerli hemşehirlerimizin gösterdiği güvenden müteşekkiriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile ilçe belediye başkanlarımızın koordineli bir şekilde Samsun'da çok güzel hizmetler yapacağına inancım tam. Bu başarıda emeği geçen tüm il teşkilatımızı, ilçe teşkilatlarımızı, hanelere kadar ulaşan kardeşlerimizi bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum. Samsun'da hizmet kaldığı yerden artarak devam edecek."

"Milli İradenin Yere Düşmemesi İçin Gece Gündüz Çalışacağız"

Bakan Kılıç, büyük bir seçim yarışı yaşandığını dile getirerek, "Yerel seçim süreci, zaman içerisinde farklı bir havaya girdi. Ancak bugün gelinen noktada bu havanın sonucu olarak, halkımızın AK Parti iktidarına verdiği açık bir güvenoyudur." dedi.

2009 yılındaki yerel seçimlerin üzerinde bir oy olarak seçim sürecini tamamladıklarına dikkati çeken Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu rakamlar ilerleyen saatlerde netleşecektir. Kim ne derse desin, nasıl bir tutum içerisinde bulunursa bulunsun halkımız partimize, hükümetimize, Sayın Başbakanımız Erdoğan'a güvenini açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Tüm milletvekili arkadaşlarımız da sahada çok ciddi çalışmalara imza attılar. Adaylarla beraber kapı kapı dolaştılar. Hepsine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlarımızla beraber Başbakanımız önderliğinde milli iradenin yere düşmemesi için gece gündüz çalışacağız."

"Daha Refah Bir Türkiye İçin Çalışacağız"

Bu akşamki seçim sonuçlarının kurumlarıyla, hükümetiyle, vatandaşlarıyla el ele yürüyecek bir Türkiye'nin ilk adımı olduğunu söyleyen Bakan Kılıç, "Nasıl ki 12 yıldır daha refah bir Türkiye için çalıştıysak, aynı şekilde bundan sonra da devam edeceğiz. Seçimlerde görev alan güvenlik güçlerine, sandık görevlilerine, basın mensuplarına, diğer parti temsilcilerine de teşekkür ediyorum. Huzurlu bir seçim ortamı için çok çaba harcadılar. Tabi ki en büyük teşekkürü bize güvenen halkımıza etmek istiyorum. Biz 'daima millet, daima hizmet' sloganıyla yola çıktık. Bu yolda da Sayın Başbakanımız başta olmak üzere tüm teşkilatımızla ve halkımızla geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.