bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Milletvekili Ahmet Yeni’nin Yakakent Ziyareti

SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni seçim çalışmalarına Yakakent’te devam etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni seçim çalışmalarına Yakakent’te devam etti. Programa ilçe başkanı Mehmet Gençoğlu, ilçe başkan adayı Hüseyin Kıyma ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

İlçe SKM’de yapılan toplantının ardından Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti yapan Yeni, Hüseyin kıyma için vatandaştan oy istedi.

 

Ahmet Yeni, ‘Samsun’da bir insicam oluşturalım. Yusuf Ziya Yılmaz orkestra şefi olacak ilçe belediyelerimizle ortak çalışacak. Burası başka bir partiden olduğunda biz gene beraber çalışmak isteyeceğiz. Ancak ilçe başkanını, il başkanını, milletvekilini atlayıp büyükşehire gelemeyecek. Koordinasyon sağlanamayacak. İlçeye yazık etmeyin. Oylarınızı heba etmeyin.’ dedi.

 

Ahmet Yeni esnaf ziyaretinin ardından kadın kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programına katıldı. Programda konuşan Yeni, ‘Bugün benim evlilik yıldönümüm. Bununla beraber kadınlar günü. Biz eşimle ikisini aynı anda kutluyoruz. Sizlerin de gününüz kutlu olsun. Biz Ak Parti olarak kadınlarımıza çok değer veriyoruz. Onların etkin rol oynayacakları makamda olmaları için gayret ediyoruz. Her alanda pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kamuda çalışan kadın sayısını artırdık. Mecliste bile bayan milletvekili sayısı bizim dönemimizde artmıştır. Sizler bu seçimlere yön vereceksiniz. Biz sizden Yakakentin geleceğini şekillendirmenizi istiyoruz. Geleceğinde söz almanızı rica ediyoruz. Hüseyin Beye oy verin Yakakenti birlikte değiştirelim. Yakakent Ak Parti belediyeciliği ile tanışsın. Bie Bafraya bakın bir Alaçama, Yakakente. Arada çok fark var. Buralara hizmet gitmedi. Laftan başka iş yok.

 

Değerli kardeşlerim biz sizlerin başını yere eğecek bir şey yapmadık. Kursağımızdan haram lokma geçirmedik. Siz bizim arkamızda durdunuz. Biz bu desteğe halel getirecek bir iş yapmadık. Bundan şüpheniz olmasın. Gerek başbakanımız gerekse onun ekibi temizdir, temiz kalmaya devam edecek. Bu millet iftiracılara cevabını 30 Martta verecek. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.