bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP’li Yıldırım; Yerel Basınla Bir Araya Geldi

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım; yerel basın mensupları ile öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım; yerel basın mensupları ile öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

Toplantıda konuşan Bafra Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Çamaş; “Arkadaşlar; malumunuz olduğu üzere 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimler var. MHP'den Bafra Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan arkadaşlarımız yavaş yavaş belirmeye başladı. Aslan Yıldırım beyefendi de MHP’den Bafra Belediye Başkan aday adaylığı konusunda hem yerel basın mensuplarıyla bi arada bulunmak ve tanışmak maksadıyla bu toplantıyı tertip etmişlerdir. Yerel seçim sürecinin Bafra’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım da yaptığı konuşmada; ”Arkadaşlar; önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla MHP’den Bafra belediye Başkanlığı için ismimiz pek çok ortamda konuşulmaya ve zikredilmeye başlandı. Bizlerde çalışma arkadaşlarımızla birlikte istişarelerde bulunarak Bafra İçin neler yapabiliriz değerlendirmesinde bulunarak; MHP Bafra Belediye Başkan adayı adaylığımızı kanuni süreçler içerisinde açıklayacağız. Biliyorsunuz memurların aday adaylığı süreçleri YSK tarafından belirlenen yol haritasına göre olması gerekiyor. Bu noktada zamanı geldiğinde gerekli resmi işlemleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti; “Her şeyden önce şunu ifade etmek istiyorum. Biz yepyeni bir heyecanla geleceğiz inşallah. Bafra’yı bütün sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bir şehri yönetmek ekip işidir. Ekibini iyi kuramayanlar yönetimden de bihaber olurlar. Bu görev bize nasip olursa Bafra’yı elbirliği ile modern, yaşanılabilir, kendi problemlerini çözmüş bir şehir haline getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir zaman yerine getiremeyeceğimiz vaatlerde bulunmayacağız. Basın mensupları olarak sizlerde istirhamım sözlerimizi kayıt altına alın. Nasip olur da o makama seçilirsek sözlerimizi bizlere hatırlatınız. Altında kalacağımız sözleri bizlerden duyamayacaksınız.”

 

MHP Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım’ın çalışma arkadaşları tarafından düzenlenen basın toplantısı; kahvaltının ardından karşılıklı sohbet havasında geçti.

Yorumlar (1)

misafir 11 Yıl Önce

hayırlı olsun...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.