bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP’li Aslan Yıldırım'dan Gövde Gösterisi

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım ‘Bafra Sevdalıları’ tarafından organize edilen yemekte partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım ‘Bafra Sevdalıları’ tarafından organize edilen yemekte partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Samsun - Sinop yolu üzerinde bulunan eski tofaş binasında düzenlenen programa yaklaşık 1000 kişi katıldı. MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Bünyamin Duran, çevre ilçe başkanları ile Belediye Başkan aday adayları ile çok sayıda partili vatandaşın katıldığı programa ilgi büyüktü.

 

‘Bafra Sevdalıları’ tarafından organize edilen yemekte teşekkür konuşması yapan MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım; “Böyle bir akşamda bizleri bir araya getiren ‘Bafra Sevdalıları’na teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içersinde daha nice programlarda buluşmak üzere, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 

Aslan Yıldırım’ın ardından bir konuşma yapan MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ise; Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bafra’mızda da seçim çalışmaları başladı. Bafra’mıza hizmeti gaye edinen tüm arkadaşlarımız aday adayı olabilir. Önemli olan milliyetçi hareket partisidir.Kim aday adayı olursa olsun kazan milliyetçi hareket partisidir dedi.

 

‘Bafra Sevdalıları’ tarafından organize edilen Programa, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Murat Ocak, İl genel Meclis üyeleri Cavit Yüksel, Bünyamin Duran, İlçe Meclis Üyeleri Abdurrahman Çamaş, Özgür Topkaya, Erkan Pişkin, Prof.Dr.İbrahim Tellioğlu, Doç.Serkan Şen, Samsun Türk-Eğitim-Sen Başkanı Levent Kuruoğlu, MHP Atakum Aday Adayları Hasan Danayiyen ve Hüseyin Kaymakçı, MHP Ladik İlçe Başkanı Ömer Tanoğlu, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Bafra Türk-Eğitim-Sen Başkanı İbrahim Akmekçi, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, MHP İlçe Teşkilatı, aileleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Yorumlar (1)

alaska55 11 Yıl Önce

herkesin beklediği bu tabloyu oluşturmak için atılan bu adımlar sayesinde mhp ruhu tekrar geri gelecek ve başkanlık için önümüzde engel kalmayacak inşallah...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.