bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP'de Seven ve Aslan'dan Topkaya’ya Destek

SİYASET

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayları Eğitimci Nusret Seven ve Bafra eski belediye Başkanı Hasan Aslan; MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya’ya destek olmak için bir arada.

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayları Özgür Topkaya’ya destek olmak için bir arada.

 

MHP’den Bafra Belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen eğitimci Nusret Seven; “Ben dava adamıyım, partiliyim, Türkeş’in öğrencisiyim. Bunu da söylemekten çekinmiyorum, Kazanan MHP olacak” şeklinde açıklama yaparak partisinin adayı için çalışacağını belirtmişti.

 

Seven daha önce yaptığı açıklamasında “Ben partime hiçbir zaman zarar vermem. Kamuoyunda insanlar ne konuşacak acaba diyor. Beni tanıyanlar, partimin lehine konuşacağıma emin olmaları lazım." diyen Seven, "Ben siyasetin nasip olduğuna inanan insanım. Allah, her insanı, en çok sevdiği şeyle imtihan edermiş. Ben de imtihanımın bu olduğuna inanıyorum. Ben duruşumla, çizgimle, anlayışımla MHP’nin yanındayım, bize hareket noktasında hangi konuda görev verilirse elimden geldiğince mücadele ederiz. Dün de buradaydım, bugün de buradayım, yarın da burada olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 

Nusret Seven’in bu açıklamasının gözler Bafra eski Belediye Başkanlarından ve MHP’den Bafra Belediye başkan aday adayı olan ve aday gösterilmeyen Hasan Aslan’a çevrilmişti. Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın ismi aday gösterilmeyince kulislerde ilk önce CHP, ardından BBP ve son olarak da DP ile anılır olmuştu.

 

Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Listelerinin YSK takvimine göre 18 Şubat 2014 tarihinde ilçe seçim kuruluna teslim edilecek. Edinilen bilgiye göre sürenin daralmasıyla birlikte Aslan’la yapılan görüşmeler sonuç verdi. Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan kulislerde konuşulanlara son noktayı koyarak MHP adayı Özgür Topkaya’ya destek verdiği öğrenildi.

Kulislerden edinilen bilgilere göre; MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı olan ve son anda resmi başvuru yapmaktan vazgeçen Aslan Yıldırım'ın da MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya'yı desteklediği öğrenildi.

Yorumlar (2)

basbug 10 Yıl Önce

İste bu.tesekkurler

üikü 10 Yıl Önce

Hasan Aslan ın arkasından konuşanlara kapak olsun asıl ihanetı yapanlar bunun bedelini ödeyecek bu saatten sonra reisin dava adamlığına laf edenler davaya asıl ihanet edenlerdir.kurt pusuda herkes haddini bilsin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.