bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Yerel Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

SİYASET

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın Bafra MHP İlçe Teşkilatını akşam saatlerinde ziyaret etti. Bafra MHP ilçe binasına akşam saatlerinde yapılan istişare toplantısında açılış konuşmasında MHP İlçe Başkanı Avk. Hüseyin Acar yaptı.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın Bafra MHP İlçe Teşkilatını akşam saatlerinde ziyaret etti. Bafra MHP ilçe binasına akşam saatlerinde yapılan istişare toplantısında açılış konuşmasında MHP İlçe Başkanı Avk. Hüseyin Acar yaptı.

 

Çalışmalarımızı artırdık

 

Hüseyin Acar konuşmasında şunları kaydetti,”Sabah 9 itibariyle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Ferhat Günaydın, Bafra Belediye Başkanı Özgür Topkaya ve Samsun’dan gelen misafirlerimizle birlikte Bafra’mızda bir dizi ziyaretlerde bulunduk.” ACAR,”Büyük Pazaryerinde tüm esnafımızı hep birlikte ziyaret ettik. MHP İlçe teşkilatı olarak gerek şehir gerek köy olarak bir dizi ziyaretlerimiz mevcut, köylerde çalışmalarımız halen devam etmekte, 1 Ocaktan itibari ile seçim sürecindeki çalışmalarımızı arttırdık. Çalışmalarımız tamamen başladığı için 24 saat seçimle yatacağız ve seçimle kalkacaklarını Hüseyin Acar ifade etti.

 

Bura da suçlu aramamak lazım.

 

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın sözlerinde,”Hafta içinde bir günde buraya gelip bizlere katılarak, toplantıya iştirak ettiğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür eder sizleri selamlarım. Bafra 40 yıldır Türkiye’nin her köşesinde ülkücülerin kalesi olarak bilinir.

Daha önce 2 kez Belediye başkanlığı aldığımız bir bölgeyken, 2 dönemdir belediye alamıyoruz, Burada artık suçlu aramamak lazım ve bunu düşünmemiz gerekiyor. Milletin bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde teslim mi olalım mücadele etmeyelim mi ? Biz bu seçimleri almak zorunda olan bir hareketiz. Bu milletin tek gerçek sahipleri kendilerinin olduğunu söyledi.

 

Kalemizi Tekrar İnşa edelim.

 

Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ise,”Halk şuan yapılanlardan memnun değil. Biz bugün sadece sahaya inip Milliyetçi hareket partisi Adayları olarak kendimizi anlattık ve tanıttık, ama Bafra insanı’’mızın bizlere karşı çok samimi oldu ve bizleri gururlandırdı. herkes kendi dertlerini bizlere tek tek anlattı insanlarımız belediye kapısı önünde beyaz masa istemiyor…! Dertlerini bizzat anlayacak bir belediye başkanı istiyorlar biz bu göre ve talibiz bizim halkımıza kapılar sonuna kadar açık oldugunu vurgulayan Topkaya’’ Demek istediğim ise şu biz camia olarak birlik olalım beraber yola çıkalım bugünkü gibi halkımızı dinleyelim…!

 

Aramızda kırgınlar yada küskünler olabilir. Bizlerin davası ve yolu belli,bu gün değil her gün halka inmemiz lazım kapı kapı gezip çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı herkese anlatmalıyız.

Bizler zafere talip olduk ve inandık. MHP’nin gücü buradan dışarı bir ışık gibi yansıması lazım. Herkes üstüne düşen görevi yaparsa zaferimiz kaçınılmaz olacağına inanıyorum. Kalemizi tekrar Bafra’ya kavuşturacağız yeni projelerimiz, Teknik kadromuz, vizyonumuz ve sizlerle beraber yeniden Kalemizi inşaa edeceğiz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.