bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Samsun "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantılarını Tamamladı

SİYASET

 “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Samsun’da tamamlanması sonrası Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklama yaparak ilçe çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Samsun’da tamamlanması sonrası Milliyetçi Hareket Partisi – MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklama yaparak ilçe çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının Samsun’da 08.09 2022 Perşembe günü Asarcık İlçesinde başladığını, 17.09.2022 günü İlkadım İlçesinde Ömer HALİSDEMİR çok amaçlı salonu ve Canik İlçesinde Canik Kültür Merkezindeki programlarla tamamlandığını dile getiren Karapıçak, program, toplantı ve ziyaretlere ilişkin açıklama yaptı.

Karapıçak; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temalı toplantımızı MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ın katılımlarıyla 21 Kasım 2021 günü geniş katılımla gerçekleştirmiştik. Devamı niteliğinde bu kez ilçelerimizde düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programlarımız da MHP Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya, MHP Milletvekillerimiz, MHP Merkez Yönetim Kurulu - MYK ve Merkez Disiplin Kurulu - MDK üyelerimizin katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. İlçelerimizde ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, parti üyelerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Toplantılarımıza Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle katılan Genel Başkan Yardımcımız ve MHP Ankara Milletvekilimiz Mevlüt Karakaya, MHP Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Hüseyin Edis, Ahmet Kürşat Azkur, Adem Yurdagül, Davut Haskırış, MDK üyemiz Cemil Yavuz Aksu’ya bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Samsun’da ki programlar kapsamında toplam 17 ilçemizin 12’sinde salon toplantısı, 5 ilçemizde ise saha çalışması, esnaf ziyareti ve bir dizi STK, Oda ve Borsalarımızı ziyaret ettik. Bu program, toplantı ve ziyaretlerimizde ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte ekonomi, bölgedeki jeopolitik gelişmeler, mülteci sorunu, iç ve dış politika, terör, savunma sanayinde gelişmeler ile 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler konularında bilgilendirme yapıldı. Programlarımızda katılımcıların soru, sorun ve önerilerini de dikkate aldık. Soruları ve sorunlara dair aydınlatılması gereken hususları açık bir dille ve net cevaplarla yanıtladık.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.