bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Adayı T.Özgür Topkaya'nın Köy Ziyaretleri

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H.P) Bafra Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya’nın köy ziyaretleri aralıksız sürmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H.P) Bafra Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya’nın köy ziyaretleri aralıksız sürmeye devam ediyor.

 

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya seçim çalışmalarını sebebi ile keresteci, orta durak köylerinde ziyaretlerde bulundu.

 

30 Martta Bafra`nın köyleri ilçe Belediyesine bağlanacak ve mahalle olacak olan köylerimizin yol, su, çöp, kanalizasyon gibi tüm işlemleri yapılacak. Bunların yanı sıra tarla yollarınız, mezarlıklarımızın bakımı da bizlerin görevleri arasında olacaktır.

 

Biz milliyetçi hareket partisi olarak bütün bu çalışmaları hep birlikte yapacağımıza inanıyoruz. Bakın değerli vatandaş ben 5 yıldır Bafra Belediyesinde meclis üyeliği yapmaktayım. Belediyede kimin ne yaptığını, yapamadığını çok iyi biliyorum.

 

Bafra belediyesi 5 yıldır kredi çekerek yönetilmeye çalışıyor yılda 50 tirilyon olan bir belediyenin heryıl10 trilyon yatırım yapması gerekiyor peki belediye 5 yılda kaç trilyonluk bir yatırım yaptı.

 

Belediye SSK borucu neden ile eski itfaiye nin yerini borç karşılığı SSK ya verdi.

 

500 üstünde işçi alındı ve paraları ödenemiyor. İşçilerde iş den cık aralıyor.

 

Mezbahane yaptık diyorlar. Eski mezbaha'neyi boş bir alana aldılar etrafını da dört duvar ile ördüler alın size mezbahane dediler.

 

Hayvan barınağı dediler. Bütün hayvanlar halen sokakta sorunu çözmediler.

 

Meydan yaptık diyorlar. yeni meydan konser alanı ilan ettiler ama konser veremiyorlar, göçme tehlikesi var, meydanın altında otopark zaten kullanılmıyor, yağmur yağınca su alıyor.

 

Gençlik merkezi Şehrimizin ortasına kuruldu meclis olarak karşı çıktık oy sayımız yetmedi. Gençlik merkezi sözde açtılar gidelim bakalım daha hiçbir faaliyet yok ve kapalı

 

Halı sahayı kaldırdılar yerine halı saha koydular.

 

Bafranının halkına mahal edilmiş ramazan sokağını kaldır. Rus pazarımız durumu işler açısı Rus pazarı diye bir yer ortada yok oldu.

 

Belediyenin geldiği nokta ortadadır taktir sizin…

 

Göreve Geldiğimizde size söz veriyorum Ben, geleneğine, örfüne ve âdetine bağlı biriyim. Bu nedenle bizim Belediye, anlayışımız eskinin değerlerini çağdaş dünyayla buluşturmaktır. Bizim Belediye prensibimiz, sürekli ve kaliteli hizmet vermek üzerine inşa edilmiştir Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştireceğiz, Köylerimizde sağlık, eğitim, kültür alanlarında gerekli altyapıyı kuracağız. İşimiz olarak, belediye altyapı, üstyapı ve planlama konusunda bir sıkıntımız olmaz.”dedi.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.