bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Adayı Topkaya'dan Ağıllar ve Türbe Köy Gezileri

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H. P) Bafra Belediye Başkanı T.Özgür Topkaya köy ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H. P) Bafra Belediye Başkanı T.Özgür Topkaya köy ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.


Özgür Topkaya sırası ile ilk ziyaretlerini sırasıyla şu şekilde yaptı. Öncellik olarak Ağıllar Köyü, Türbe Köyü, Karpuzlu Köyü, Karıncak Köyü ve Koşu Köyü sakinlerini ziyaret etti. Köy ziyaretlerinde istediği ilgiyi vatandaşlardan gören TOPKAYA, Bafra Belediye Başkanlığına neden talip olduğunu vatandaşlara anlattı.

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya’nın ziyaretlerinde köylülerle sohbeti görülmeye değerdi. Sıçak ilgi ile karşılanan TOPKAYA, Köyleri kapı kapı gezip destek istedi.

Başkan Adayı Özgür Topkaya vatandaşların sıkıntısını dinlerken şu ifadeleri kullandı.”Bizler nasıl bir göreve talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz. Bende sizlerin için gelen bir vatandaşım, köylülerimizin sıkıntısını en iyi şekilde ben bilirim. Mahsulünüzün de para etmediğini çok iyi biliyorum. Bu gün Bafra bölgemize yatırımların gelmediğini görüyoruz. Bizim hedefimizde Organik tarım var. Çalışmalarımızın bir kısmını bu yönde sürdüreceğiz. Bafra’nın tarımı Türkiye de özellikle organik tarımda 1 numara yapmayı hedefliyoruz. Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Ferhat Günaydın Bey ile beraber Bafra nın köyleri için büyük projeler hazırlandık. Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz”.Dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Köy Gezisine İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya`ya Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, Bafra ülkü ocakları ve parti üyeleri eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.