bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Adayı Günaydın; Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

SİYASET

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına Atakent de esnaf ve halk ziyaretleriyle devam etti.

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına Atakent de esnaf ve halk ziyaretleriyle devam etti.

 

Beni Takip Ediyorlar

Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Günaydın; “Çok şükür Samsun un geleceği için hazırladığımız projeler söylemlerimizle yavaş yavaş karşılığını bulmaya başladı. Hatta takip ettiğim kadarıyla diğer aday arkadaşlarımızda aynı söylemlerle halkımıza hitap etmeye başladı Fakat BİLİNMELİ Kİ TAKLİT ASLINI YÜCELTİR. Bu konuyu halkımızda bizzat bana iletiyor. Fakat gerçeğinde herkes farkında.

 

Yapamadıklarım Var

Basından takip ettiğim kadarıyla sayın başkan da köşeye sıkışmış durumda. Seçim otobüslerinde iktidar partisine oy verin ki daha güzel hizmet alın şeklinde yanıltıcı söylemlerine şahit oluyorum. Yapamadığım çok projelerim var. Kalkınma ancak bizimle olur diyor. Kendisini Kayseri, Eskişehir, Gaziantep, Adana , Manisa hatta Çorum gibi şehirlerle kıyaslamasını tavsiye ediyorum. Bu illerimiz in belediyeleri hepsi farklı belediyeler ve hepsinin durumu ortada. Demek ki hizmet almak ve yapmak için iktidar partisiyle bunun alakası yok. Çünkü hizmet etmek parti meselesi değil, zihniyet meselesidir.

 

Kandırmayı Bırak

Bakınız, Almanya 1945 de ikinci dünya savaşından mağlup ayrıldı. 1960 da yani 15 yıl sonra aralarında Ülkemizin de olduğu birçok ülkeden işçi almaya başladı. Peki biz ne yaptık 15 yılda? Kalkınmada 7. ci sırada olan şehrimiz şimdi 36.cı sıraya gerilemiş. Ama işlenen suç ortalamasında 2.ci sıradayız. Bu resmi iyi görmek lazım. Kimse halkımızı kandırmasın. Sahili Samsunluya açtım diye nutuklar atarken arkayı iyi toplamak lazım. Bu sahilin önce Kemal Vehbi Gül beyefendi daha sonrada rahmetli Muzaffer abi tarafından dolgusunun yapıldığını tüm Samsun halkı biliyor. 15 senede dolgunun üstüne iki tane park yapmak mı başarılı belediyecilik? Sokaklar ve kahveler işsiz binlerce gencimizle doluyken, ulusal basının üçüncü sayfalarını dolduran bir toplum haline gelmişken, neyin başarısından bahsedip neyin hayalini kuruyorsun? Biz hayallerle değil hedeflerle geliyoruz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.