bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP 19 Mayıs SKM’ye Coşkulu Açılış

SİYASET

MHP 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun ilgi ve katılım ile Miting havasında açıldı.

MHP 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun ilgi ve katılım ile Miting havasında açıldı.

 

19 Mayıs ilçesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ilçe seçmenlerinin yoğun katılımı ile miting havasında gerçekleştirildi. Açılışta ilçe başkanı Murat Küçük ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kurt konuşma yaptı.

 

İLÇEDE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESMEYE BAŞLADI

Genç ve dinamik bir aday ile seçime giren MHP 19 Mayısta mutlak bir galibiyet hedefliyor. Hüseyin Kurt’un adaylığının kesinleşmesinden sonra ilçede farklı bir siyasi değişim havası esmeye başladı.

 

GECE GÜNDÜZ, KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE GEZİYORUZ

SKM açılışında konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Kurt, “Gece gündüz, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Sorunları tespit ettik, projelerimizi ilçe için hazırlamış olduğumuz stratejik plan doğrultusunda; Yatırım, İstihdam, Eğitim, Turizm, Ulaşım noktalarında hazırladık. Sizlerden aldığımız güç ile bu işi başaracağız.” dedi.

 

SKM AÇILIŞI DUA VE KURAN-I KERİM İLE YAPILDI

SKM açılışı Kuran-ı Kerim ve dualar ile yapıldı ve 19 Mayıslılar tarafından takdir ile karşılandı.

 

Açılışa, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ladik İlçe Başkanı Ömer Kanoğlu, Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, Bafra Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan misafir olarak katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.