bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

‘Kemal Başkan’ Sesleri Bu Kez Tabakhane’den Yükseldi

SİYASET

Başkan Kemal Sesleri Tabakhanede yükselirken Kemal ünlü mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada; “Saygıdeğer Tabakhane sakinleri sevgili Bafra’lılar , Ben bu toprakların çocuğuyum, Bafra aşığıyım, Bafra sevdalısıyım, Bafra ya hizmet etmek benim için ibadettir, Allahın izniyle tüm Bafra’nın ortak adayı olarak kentime hizmet etmek için sizlerle her şeye varım" dedi.

Başkan Kemal Sesleri Tabakhanede yükselirken Kemal ünlü mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada; “Saygıdeğer Tabakhane sakinleri sevgili Bafra’lılar , Ben bu toprakların çocuğuyum, Bafra aşığıyım, Bafra sevdalısıyım, Bafra ya hizmet etmek benim için ibadettir, Allahın izniyle tüm Bafra’nın ortak adayı olarak kentime hizmet etmek için sizlerle her şeye varım.

 

Biz kimseden talimat almayız, sadece halkımızın istekleri ve ihtiyaçları bizim için emirdir.

 

Her zaman doğrudan yanayız, halktan yanayız, görüyorsunuz Türkiye yi ne hale getirdiler, yasaklar ülkesi olduk ortalık leş kokuyor ,pislik kokuyor. Kocaman bir bataklığın içindeler çırpındıkca batıyorlar. Siyaset ahlak üzerine inşa edilmelidir ey hoca etmesen eğer kiri gelir sana da bulaşır. Sen Türkiye deki bu kokuşmuşluğun neresindesin ?

İki yıldır bu seçimlere hazırlanıyoruz akp den de mhp den de partimize yüzlerce katılım oldu. Bafra’nın ortak adayı olarak yola çıktım, tüm kesimleri kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeden, kente hizmet için, Bafra nın geleceğini kurmak için hemşerilerimle elele vererek bu günlere geldik. Bafra da yapılan tüm gerçek araştırmalarda en önde çıkıyoruz. Bu halk akp ye de mhp ye de gereken dersi verecek ve ikisini de sandığa gömecektir. Dedi kodu siyaseti ikisinin de ayaklarına dolaştı. 31 mart ta belediyenin anahtarını teslim alacak ve tüm imkanları Bafralımın ayaklarının önüne sereceğiz.

 

Nedir bu koltuk sevdası ; bu halk mhp ye Bafra yı 10 yıl teslim etti, kocaman sıfır , şimdi kalkmış aynı kadro bizi seçin ,bizi seçin diye ortada dolaşıyor. Akp ye Bafra yı 10 yıl teslim etti 3-5 müdüre kaldı koskoca belediye Bafra ya hizmet edemez, işcisinin maaşını ödeyemez duruma düştü. sokaklarda dolaşıyor beni seçin diye yalvarıyor, kapı kapı fincanlar dağıtıyormuşsun hocam. Bu halk sizlere sandıkta en güzel cevabı verecektir.

 

Haydi Bafra lım öyle bir sirkeleneceğiz ki bu keneleri tarihin kara sayfaları arasına gömeceğiz.

 

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü; “Bafra’mın tüm sorunlarını çözmek için, Bafralımın doğduğu yerde doyabilmesi için, gelecek nesillerimiz için mutlu, umut dolu aydınlık bir Bafra’yı kurmak için harama değil helale oy verecektir” dedi.

 

 Bafralım 30 Mart’ta Kemal Ünlü’de buluşarak hesap soracağız zira bu talan ve soygunun hesabını saracak tek parti CHP tek aday Kemal ÜNLÜ dür. Allaha emanet olun, Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.