bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İyi Partili Yunus Gün Dert Dinliyor

SİYASET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Yunus Gün, seçim çalışmaları kapsamında Bafra İlçesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Yunus Gün, seçim çalışmaları kapsamında Bafra İlçesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Yunus Gün, Bafra İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

EMEK VE ALIN TERİ SÖZ SAHİBİ OLACAK

Gün boyu sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen Yunus Gün, esnaf ziyaretlerini de sürdürdü. Yunus Gün, seçim çalışmaları ve esnaf ziyaretleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Bafra'mızda esnafımızı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledik. Evinin rızkını kazanan değerli esnafımıza hal hatır sorduk. Emeğin ve alın terinin bizim dönemimizde söz sahibi olacağını belirttik. Yapılan ziyaretlerimizde bize gösterilen teveccüh gururlandırdı.


HALK ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR

Esnafımız da, vatandaşlarımızda artık bir değişim istiyor. Yıllardır süre gelen adaletsizlikten, liyakatsizlikten ve yolsuzluktan vatandaşlarımız oldukça dertli. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde güzel yarınlarda buluşacağız. BU TOPRAKLARIN EVLADIYIZ Hak ve hukuk arayan dürüst siyaset isteyen tüm halkımıza sözümüzdür. Biz bu toprakların evladıyız. Ismarlama değiliz. Eşimiz, dostumuz, akrabalarımız ailemiz burada. Aynı havayı soluyoruz. Doğal olarak derdimizde tasamızda bir. Kurtuluşumuz İYİ Parti ve Millet İttifakı. Allah’ın izni ile başaracağız."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.