bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İyi Parti’den Millet Bahçesi’ne 2 Yeni Suni Çim Saha Talebi

SİYASET

Bafra Belediyesi’nin, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünden eski stadyumunun bulunduğu alanın kendilerine ücretsiz tahsis edilmesine yönelik talebi kabul edildi.

Bafra Belediyesi’nin, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünden eski stadyumunun bulunduğu alanın kendilerine ücretsiz tahsis edilmesine yönelik talebi kabul edildi.

Bafra eski stadyumunun devredilmesine İYİ Parti'den tam destek geldi. İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, konu ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

Başkan Yılmaz'ın açıklamasında;" Bugün toplanan Belediye Meclis toplantısında Gençlik Spor Genel Müdürü ilgili yazısına istinaden ilçemiz Gaziosmanpaşa mahallesi 84 ada, 122 parseldeki eski stadyum alanı Bafra Belediyesinin devir talebi, Gençlik ve spor Genel Müdürü tarafından uygun görülmüş ve devir işlemleri için Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç' a yetki verilmiştir.

Meclis Üyelerimiz, gurupta aldığımız karar doğrultusunda bu alanda ki suni çim sahanın standartlara uygun olmadığı sporcu sakatlanmalara sebebiyet verdiği, 10 tanenin üzerinde amatör futbol kulübünün olduğu ve Halk Eğitim Müdürü bünyesinde 15 civarında futbol antrenörün küçük çocuklara eğitim verdiği Bafra'mızda bir tane suni çim sahanın yetersizliğini Meclis toplantısında dile getirdik ve tutanaklara geçmesini istedik.

Yetki alındıktan ve imar planı hazırlandıktan sonra Bafra futbolun gelişmesi verimli çalışmaların yapılması adına bu önerilerimizim Bafra Belediyesi ve Gençlik ve Sor Genel Müdürünün desteğiyle gündeme geleceğini düşünüyor İYİ Parti olarak bu konu için her türlü desteği vereceğimizi ve takipçisi olacağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.