bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu Yeniden Aday

SİYASET

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, partisinin il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Güleroğlu, İl Kongresi'nin 9 Ağustos'ta olacağını kaydetti.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, düzenlediği toplantı ile yeniden İYİ Parti İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 9 Ağustos'ta gerçekleştirilecek kongrede, mevcut başkan Recep Güleroğlu, 4 başkan adayı ile yarışacak.

KONGRELER MÜCADELE BAŞLANGICIDIR

İYİ Parti'nin kuruluş felsefesinin diğer siyasi partilerden farklı bir zemine oturduğunu kaydeden Güleroğlu, "Bizim muhalefet anlayışımız dahi klasik muhalefet anlayışı dışında akılcı temellerle desteklenmelidir. Bizler siyasi ahlakı, siyasi nezaketi, siyasi adaleti, fazileti liyakatı ve siyasi uslübü bu partinin temel ilkeleri temel erdemleri olarak siyasetin temeline kazınmakla vazifeli kadrolar olmalıyız. Genel siyasette arzuladığımız bu tabloyu yerel siyasette yansıtmak da, burada bulunan bulunmayan tüm gönül dostlarımız ile birlikte bizlerin görevi olmalıdır. Bizler kongre kazanmayı bir zafer değil mücadeleye başlangıç olarak görmeliyiz" dedi.

ÖZYER VE SÜSLÜ'YÜ UNUTMADI

Başkan Güleroğlu konuşmasında, partisinin Ankara'daki milletvekili aday tanıtım toplantısına giderken geçirdikleri trafik kazasından hayatını kaybeden İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı İbrahim Özyer ve kazadan yaralı kurtulan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'yü de unutmadı. Güleroğlu, "Müşahhas olarak ismini zikretmekten itina etmeyeceğim partimizin kuruluş aşamasında çok büyük emeği bulunan, bizleri temsil aşamasında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden sevgili ağabeyim İbrahim Özyer'in anısına, yine partimizin Samsun'da teşkilatlanmasını sağlayan, Kurucu İl Başkanı olarak hizmeti sırasında aynı elim kaza nedeniyle ağır bir imtihandan geçen ve esasen bugün aramızda olmasını canı gönülden arzu ettiğim ancak enfeksiyon nedeniyle hala hastanede yoğun bakımda tedavi gören Ömer Süslü kardeşimin emeklerine hürmeten ve üzerime aldım vefa duygusu adına il başkanlığına adayım. Bu vesileyle İbrahim Özer ağabeyime Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Sevgili kardeşim Ömer Süslü'ye de tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Ve bir an önce iyileşerek aramıza dönmesini adına Allah'tan acil şifalar diliyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.