bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İşte Altınkaya Mahallesi, İşte Kemal Ünlü, İşte CHP

SİYASET

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; “30 Martın yaklaştığı her gün daha fazla ilgi, daha fazla güven, daha fazla katılımla yapıyoruz mahalle ziyaretlerini. Altınkaya sakinleri, Bafra’lı hemşerilerimiz bu iş bitmiştir. Sizlerin gösterdiği bu alaka, güven her şeye değer" dedi.

Altınkaya Mahallesinde çok sayıda vatandaşın katıldığı miting’de konuşan CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; “30 Martın yaklaştığı her gün daha fazla ilgi, daha fazla güven, daha fazla katılımla yapıyoruz mahalle ziyaretlerini. Altınkaya sakinleri, Bafra’lı hemşerilerimiz bu iş bitmiştir. Sizlerin gösterdiği bu alaka, güven her şeye değer. Bafra aşkı bu, Bafra sevdası için çıktık yollara. Gördük ki bunlarla bu iş olmuyor. İki dönem 10 yıl mhp’ye verdik yetkiyi olmadı. Yine iki dönem 10 yılda akp’ye verdik yetkiyi bunların da akılları fikirleri ayakkabı kutusunu para doldurmak, evlerde para sayma makineleri biriktirmek, yatak odalarını para kasalarıyla süslemekten başka bir şey olmadı.

 

Saygıdeğer Bafralı hemşerilerime soruyorum. Sizin evlerinizde ayakkabı kutularında dolarlarınız var mı? Peki sizlerin evlerinizde para sayma makinalarınız var mı? Yatak odalarınızda para kasalarınız var mı? sevgili hemşerilerim bu ülkeyi soyanlar var, bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler var. Bu ülkede hırsızlar var. 30 martta bu millet ayakkabı kutularının da, para sayma makinelerinin de, yatak odalarındaki kasaların da hesabını size soracak.

 

Hoca çıkıp bu Bafra’da bizi seçmeseniz istikrar bozulur ve sonra yandı keten helva diyor. Bu halk uyandı artık. Sizi seçmeyecek ve sizin keten helvalarınız yanacak çünkü 30 marttan sonra CHP gümbür gümbür iktidara geliyor. Ne helvanız kalacak ne tereyağlı ekmekleriniz. Artık Belediye halkın olacak. Benim Bafralım belediyede her türlü sorununa çare bulacak, Benim üniversite okuyan tüm Bafra’lıma burs imkanı sağlanacak. Sebze ve meyve hali 5 senedir şimdimi aklına geldi. Neymiş çöp alanına proje hazırmış’ta son anda falan filan geç bunları hocam. Belediyeyi Allah izin verirse ben yöneteceğim, müdürler değil. Herkes haddini ve yerini bilecek.

 

Siyasi partisi ne olursa olsun tüm hemşerilerimi birlik için de, dirlik içinde, üretken bir belediye kurmak için CHP ailesiyle dolayısıyla Kemal ÜNLÜ’nün yanında olmaya davet ediyorum. Gelin hakça bir düzeni, Bafra da Bafra’nın geleceği için hep birlikte kuralım. Buradan diğer partilerden partimize katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Bizler el ele vererek Bafra dendiğinde imrenilerek bakılan, 250 bin kişilik, işsizliği çözümlenmiş, mutlu insanların yaşadığı, yönetimde tüm kesimlerin söz sahibi olacağı kenti hep birlikte kuracağız. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.