bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İrfan Karagöl'den Memur-Sen'e Ziyaret

SİYASET

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı İrfan Karagöl; Memur-Sen Bafra Temsilciliğini ve Memur-Sen’e bağlı sendikaları ziyaret etti.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı İrfan Karagöl; Memur-Sen Bafra Temsilciliğini ve Memur-Sen’e bağlı sendikaları ziyaret etti.

 

Ziyarette Memur-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız ile Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcileri; Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı İrfan Karagöl’ü kapıda karşıladı.

 

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı İrfan Karagöl; Bafra’ya hizmet için çıktığımız bu yolda sivil toplum örgütlerini ziyaret kapsamında Memur-Sen ve bağlı sendikaları ziyaret ettiklerini belirtti. Karagöl; kendisine gösterilen ilgiden dolayı Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız’a teşekkür etti.

 

İrfan Karagöl konuşmasında;” 1992 yılında Ülkemizin önemli özerk kuruluşlarından olan TEKEL Genel müdürlüğünde Tütün Teknoloji Mühendisi olarak göreve başladım. Bu kurumda Güneydoğuda Kurtalan, Batman, Muş, Bitlis, Diyarbakır işletmelerinde, Karadeniz’de Alaçam, Bafra, Trabzon işletmelerinde Ege bölgesinde Denizli, İzmir, İşletmelerinde Tütün Teknoloji Mühendisi (Eksperi), Bakım İşleme Baş Eksperi olarak tütün tespit, tesellüm, bakım gibi teknik görevlerde ve İşletme Müdür vekillikleri gibi idari görevlerde bulundum.

 

Kurum içi kadro yükseltme sınavlarında başarılı olarak önce Bafra Merkez (Bölge) Müdürlüğünde Müdür yardımcısı, daha sonra Samsun merkez (Bölge) Müdürlüğünde Müdür olarak görev yaptım.

 

2010 tarihinde OMÜ Rektörlüğünün talebi üzerine OMÜ Ballıca Kampusu Koordinatörlüğü olarak tescil edilen Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksek Okulu ve Uzaytem Müdürlüğünün birlikte teşkilatlandığı yerleşke alanının gayesine uygun, süratle faaliyete geçebilmesi için katkısı olacağı düşüncesiyle Üniversitenin genel sekreterliğine Araştırmacı olarak nakledildim.

 

Halen İçerisinde Uçuş Okulu, Uçak Bakım Atölyesi, Kompozit atölyesi ve Uçak yakıt istasyonun bulunduğu Uzaytem Müdürlüğünün Sekreterliğini ve OMÜ Ballıca Kampüsü Koordinatörlüğü Genel sekreterliği görevlerini yürütmekteyim.

 

2013 yılında Yerel Yönetimler (Belediyecilik) dalında yüksek lisans derslerini tamamladım. Ülkemizin ilk belediyelerinden olan Bafra’nın geçmişinden günümüze sosyo ekonomik ve kültürel değişimi konulu yüksek lisans bitirme dönem projesini hazırlamaktayım” ifadelerini kullandı.

 

İrfan Karagöl; “aslında siyaseti çok seviyorum çünkü halkla iç içe onların duygularını yoğun olarak yaşıyorsunuz ve tüm işinizi onlara hizmet olarak görüyorsunuz, bu da sizin manevi değerlerinizin zenginleşmesine sebep oluyor. Uzun süredir görev yaptığım Tekel sayesinde görevim gereği ülkemizin çeşitli bölgelerinin kırsal kesimlerinde halkla iç içeydim, bu duyguları devlet memuru olarak ender yaşayan birisi olarak çok şanslıydım. Memur olduğum için siyaseti sevmeme rağmen uzak durdum bu güne kadar siyasetin içinde olan eşime destek vermeyi tercih ettim. Âmâ artık şu andan itibaren Allah nasip ederse Belediye Bakanlığı görevi ile özerk kuruluşlarda yönetici olarak edindiğim tecrübelerimi halkımın yararına kullanmak istediğim için siyasetin içinde olmak istiyorum.

Bugüne kadar özerk yönetimlerde görev yaptım. Profesyonel bir ekiple uyumlu çalışmaların kısa süre içerisinde meyvelerini verdiğini ve büyük başarılara imza atıldığını gördüm ve yaşadım.

 

Ondokuzmayıs Üniversitesi’nden talep geldiğinde de özerk olduğu için bu birimi tercih ettim. Burada hayal gibi gözüken bazı şeylerin akademisyenlerle ve uzman ekiple yapılabileceğine şahit oldum. Örneğin 2-3 yıl gibi kısa sürede DLH tarafından Uçuş okulumuzun kullanımı için yapılan 5 ton altındaki uçakların inebileceği uluslar arası hava alanının yarattığı sinerji ile Uçuş okulu, Uçak bakım atölyesi, Yakıt istasyonu ve Kompozit atölyesi kurduk. Kompozit atölyemizde TEİ adına insansız hava aracının OMÜ Ballıca Kampüsü Kompozit Atölyesinde motor hariç kalan bütün aksamını ürettik. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde aynı atölyede Kompozit yat ve hava taksi üretilebilmesi için gerekli altyapı hazırlıklarına başladık. Bütün bunlar bana bazı zor şeylerin yaşadığımız yeni iletişim çağında istenildiğinde başarılabileceğini gösterdi.

 

Yaptığım yüksek lisans’ı belediyeciliğin özerk bir birim olduğu için seçtim ve bitirdim. Bu da bana sorunlara ve olaylara akademik bir akış açısı kazandırdı. Doğduğumdan buyana bu şehirde yaşadığım için Bafra’da kriz haline gelen ve hakkın memnuniyetsizliğinin üst düzeyde olduğu sorunlara kazandığım bu tecrübelerimle çözülebileceğini gördüm” şeklinde konuştu.

 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız,’’Bafra’mıza hizmet etmiş çok değerli kardeşimiz İrfan Karagöl Bey’in sendikamıza yapmış olduğu bu ziyaret, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ak Parti Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan İrfan Karagöl Bey’e çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyoruz, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.