bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hayati Tekin; “Artık İyi Parti’de Siyaset Yapacağım”

SİYASET

İyi Partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ve seçimlerde ikinci olarak seçilemeyen Hayati Tekin, Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent CHP ve İyi Parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Mahalli İdari Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Samsun Milletvekili, İyi Partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan ve seçimlerde ikinci olarak seçilemeyen Hayati Tekin, Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent CHP ve İyi Parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Bafra CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ziyaretinde konuşan Hayati Tekin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Mahalli idari seçimleri öncesi bana verdiğiniz destekler için teşekkür eden, Tekin, Seçimlerde ikinci olarak hiç beklemediğimiz bir sonuç ve tablo çıktı. CHP ve İyi Partinin ortak adayı olarak Milli İtifak’tan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmek isterdim, teşkilatlarımızla ortak çalışmamıza rağmen bu gerçekleşmedi. Tabi üzüldük ama yine Samsun'lulara Bölgemize dargın değilim, bizlere oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.

Artık Siyasi Hayatıma "İyi Parti saflarında devam edeceğim"

Hayati Tekin, Siyasi hayatıma Cumhuriyet Halk Partisi değil, İyi Parti saflarında devam etme kararı aldım, bu sebeple Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ziyaretlerimin başında hem teşekkür, hem de bu siyasi kararımı seçimlerde ortak çalışma kararı aldığımız CHP ve İyi Parti ilçe teşkilatlarıyla paylaşmak istedim. Artık bundan sonra Siyasi hayatıma İyi Parti saflarında devam edeceğim. Hayati Tekin, olarak yılmak yorulmak yok, bizler nerede nasıl hata yaptığımızı araştırarak yolumuza devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Dönem CHP 26 Dönem Samsun Millet Vekili olan Hayati Tekin'in Bafra'daki CHP ilçe Teşkilatı ziyaretinde Bafra CHP ilçe Başkanı Vahit Perçin, Yönetim Kurulu ve Partililer hazır bulunurdu.

Hayatin Tekin'in Bafra'daki ikinci ziyareti ise İyi Parti Bafra ilçe Başkanlığına yaparken İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz Yönetimi ve Partililer hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.