bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hamit Kılıç; Yeniden Başkan Seçildi

SİYASET

Bafra ilçesinde mahalli idareler seçimlerinde yüzde 38,54 oranında oy alan Cumhur İttifakı – AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Hamit Kılıç yeniden seçildi.

Bafra ilçesinde mahalli idareler seçimlerinde yüzde 38,54 oranında oy alan Cumhur İttifakı – AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Hamit Kılıç yeniden seçildi.

Başkan Hamit Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Aşkınız, sevdanız, ahde vefanız için teşekkürler #Bafra! Bu zafer sizin!

Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Sizlerle birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, gerçekleştirecek çok hedefimiz var.

Yeni dönemimizde de “Aşkınan çalışan yorulmaz” diyerek hemşehrilerimiz için, Baframız için koşturmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar biz yaptık, Allah’ın izniyle yine biz yapacağız.

Seçim çalışmaları sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, dava arkadaşlarımıza ve bizi bu yolda yalnız bırakmayan hemşehrilerime; seçim sürecinde davamızın başarısı için mesai mefhumu olmaksızın çalışan ekibime yürekten teşekkür ediyorum. Var olun.” İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.