bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hamdi Yıldız; “Projelerimiz İle Engelli Kardeşlerimiz İçin Tüm Engelleri Kaldıracağız”

SİYASET

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada engellilere yönelik proje ve hizmetlerini açıkladı.

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada engellilere yönelik proje ve hizmetlerini açıkladı. Başkan adayı Hamdi Yıldız, En büyük engel sevgisizliktir. Torpil, haksızlık, israf ve adaletsizliğin olduğu yerde engelli kardeşlerimiz her türlü zorluğu ne yazık ki yaşamaktadır. Biz bunu ortadan kaldıracak ve Sevgiyi hakim kılacağız. Bafra'da tüm engeller kalkacak ve engelsiz bir şehir olacağız. Dedi.

Parti Bafra belediye başkan adayı yaptığı gezi ve ziyaretlerden sonra projeleri hakkında açıklama yaparak, engellilere yönelik hizmet ve projeleri hakkında şunları söyledi:

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İCİN AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ

Bugün sağlıklı ve genç olabiliriz. Ama Allah korusun hepimiz birer engelli adayıyız Engelli kardeşlerimiz için hayatın içinde ki her engeli kaldırmak bizlerin görevidir. Başkanlığımda Engelli kardeşlerimiz için her ay akülü engelli aracını kardeşlerimize belediye olarak ücretsiz vereceğiz.

Görme engelli vatandaşlarım için Trafik sinyalizasyon sistemleri sesli olacak.

ENGELLİLER SPOR MERKEZİ

Engelli Spor kulüplerimize ulaşım ve spor malzemesi desteği sağlayacağız. Futbol, voleybol, basketbol yüzme, yürüyüş,atletizm gibi spor branşlarında bireysel veya kulüp olarak spor yapmaları için Engelliler spor kompleksi kuracak ve destek vereceğiz.

ENGELLİ ARAÇ VE SERVİS DESTEK MERKEZİ

belediye bünyemizde engelli araç ve servis ile destek merkezi kuracağız. Bu merkezimizde engelli araçları olacak, hastane, pazar yeri, sosyal kültürel ve her türlü etkinliğe gitmelerini sağlayacağız. Açacağımız yabancı dil kursları ile dil öğrenecekler.

TARİHİ YERLERE GEZİLER

Engelli kardeşlerimiz için tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyeceğiz. Bu geziler ile hayatın içinde daha çok yer almalarına imkan sağlayacağız. Çanakkale'de Çanakkale şehitliği, Ankara'da Anıtkabir, Konya'da Mevlana türbesi , Amasya'da tarihi yerler, Baframızda kuş cenneti, muzelerimiz, Kapıkaya festivali, deniz feneri dahil tarihi ve doğal güzel yerlerimizi, Samsun'da Bandırma vapuru, Saklı cennet, Pamukkale, İstanbul'da Ayasofya, Topkapı sarayı gibi yerleri engelli kardeşlerimiz görecek ve gezecektir. Onlar her seyi hak ediyor.

MESLEK KURSLARI

Meslek kursları ile meslek sahibi olacaklar ve İşe yerleşmelerinde teşvik edici ve yardımcı olacağız.

BAŞ TAÇIMIZDIR

Belediyemizin düzenlediği her sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere araçlarımızla getirecek yanımda ve baş tacım olacaklardır.

SOSYAL DESTEK KARTI

Her ay ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerime hayata geçireceğimiz belediye sosyal kartı ile destek olacağız.

Engelli araçı olan kardeşlerim için engelli oto park alanlarını hayata geçireceğiz.

KÜLTÜR VE SANAT FAALİYETLERİ

Engelli kardeşlerimiz için Tiyatro kulübü, halk ve sanat müziği koroları kuracak, kültürel sanatsal etkinlikler yapmalarını sağlayacağız.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK ENGELLİLER HAFTASI YAPACAĞIZ

Engelliler haftasını ve gününü tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde yürüyüş, tiyatro, halk konseri, konferans, sağlık taramaları, sportif faaliyetler gibi etkinliklerle muhteşem şekilde kutlayacağız.

ENGELSİZ PARKLAR VE ETKİNLİK MERKEZİ

Engelli çocuk oyun dünyası ve engelli engelsiz parklar Parkları, engelli Spor aletleri parkı ile engelliler rehebilatasyon ve Etkinlik merkezi kuracağız. Yılın 365 günü için tüm engelleri ortadan kaldıracağız.

Sevgimizi saygımızı ve hizmetlerimizi tüm halkımızla buluşturacağız .Sevgiyi her yere hakim kılacak, adaletli yönetimi tesis edeceğiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.