bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hamdi Yıldız; “3 Gün Sonra Başkanlık Makamı Halkımızın Ayağına İnecek”

SİYASET

İYİ Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi: Gündüz esnaflarımızı ziyaret ediyor, ayrıca görüşme davetlerine iştirak ederek toplantılar yapıyoruz. Gece ise muhteşem sevgi, coşku ve desteğin olduğu mahalle mitinglerine katılıyoruz. Her zaman saygıyla ve takdirle anacağım kadın kardeşlerimiz her mahallemize dağılarak ev ziyaretleri ve toplantıları yapıyor ve broşürlerimizi dağıtıyorlar. Genç yaşlı, kadın erkek binlerce diyeceğimiz çok büyük gönüllüler ordumuz var. Herkes merkezde ve köylerimizde bir seferberlik halinde çalışıyorlar. Halkımızın Olağanüstü bir sevgisi, inanmışlığı, güveni ve desteği var. Bunu hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz.

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti.

CİDDİ BİR FARKLA ÖNDEYİZ

Biz 3 ayı geçen bir zamandır sahadayız halkımızla beraberiz. Diğer yandan da planlı ve programlı aralıklarla yüz yüze anketler yaptık. Halkımızın görüşünü aldık. Sosyal medya mecraları olan Facebook ve insagramda yapılan anketlerde takip etti. Ciddi bir farkla öndeyiz. Bafralı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

3 GÜN SONRA BAŞKANLIK MAKAMİ HALKIMIZIN AYAGİNA İNECEK

Çalışmalarımız sırasında sahada gördüğümüz muhteşem sevgi, ilgi ve samimi destek ile anketler aynı sonuçları gösterdi. Biz Allah'ın izniyle 3 gün sonra Bafra belediyesi başkanlık makamını halkımızın ayağına indirerek göreve başlayacağız. Bafra belediyesi halkımızla buluşacak. Belediyeye tebessüm, sevgi ve adalet hâkim olacaktır.

BAFRA KAZANACAK BAFRALILAR KAZANACAK

Biz kendimizi düşünen insanlar değiliz. Önce şehrimizi ve insanımızı düşünüyoruz. Bu nedenle biz kazandığımız da Bafra kazanacak Bafralılar kazanacak diyoruz. Biriken problemlerini çözen Üreten, gelişen, kalkınan ve ileri giden bir Bafra kuracağız Bundan çiftçilerimiz, esnaflarımız, yatırımcılar, gençler, ihtiyaç sahibi insanlarımız, öğrencilerimiz, işçi kardeşlerimiz, ailelerimiz, işsizlerimiz, kadın kardeşlerimiz, kısacası Bafra’da yaşayan her insanımız kazançlı çıkacak ve mutlu olacaklardır. Bafra dışında yaşayan Bafralı insanlarımız şehrinizle gurur duyacaklardır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.