bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Genç; “Bafra’lı Samsun’a Tek Vasıta İle Gelecek”

SİYASET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adaylığını Samsun’da açıkladıktan sonra ilçe gezileri yaptı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adaylığını Samsun’da açıkladıktan sonra ilçe gezileri yaptı.

 

İlk olarak 19 Mayıs İlçesine uğrayan Başkan Genç, sırasıyla Bafra,Alaçam,Yakakent ilçelerinde Ak Parti Teşkilatlarına uğradı.

 

Ak Parti Bafra İlçe Binası önünde Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven tarafından karşılanan Başkan Genç toplantı salonunda partililere bir konuşma yaptı.

 

Başkan Genç konuşmasında,’’Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında sizlerin desteğini almak için geldim. Bizler Samsun’da bir değişime ihtiyaç olduğundan dolayı aday adaylığımızı açıkladık.

 

Neden Büyükşehir Belediye Başkanlığına A.Adayı oldum.

 

Bundan 9,5 yıl önce sizlerle birlikte yola çıktık. Milletimiz bize peş peşe 2 dönem görev verdi ve milletimize hizmet etme onurunu yaşattı. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan rehberimiz olmuştur. Başbakanımızın vizyonu bizlere ışık tutuyor, hizmet etme cesaretimizi artırıyor. Bu ışık ve cesaretle ilçemizde AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergiledik.

 

Biz bunu Canik ilçesinde başardık. Bu şehrin her insanının Bafra’dan Vezirköprü’den, Havza’dan, Kavak’tan, Ladik’ten, Asarcık’tan, Terme’den, Çarşamba’dan, Salıpazarı’na kadar, Salıpazarı’ndan Tekkeköy’e kadar, Tekkeköy’den, Canik, İlkadım ve Atakum’a herkesin ulaşabileceği bir belediyecilik anlayışını inşallah Samsun’da birlikte inşa edeceğiz.

 

Benim Bafralı Ayşe Teyzem tek vesait ile Samsun’a gelecek.

 

Ulaşım kalkınmadır. Öncelikli olarak Samsun’da ulaşım sorununu çözmek bizim ilk görevimiz olacaktır. Köylülerin ve insanların tek seyahatle beraber şehrinin kalbine inecek şekilde ulaşımı çözmek bizim asli görevlerimizdendir. Çünkü şehrin kalkınmasını istiyorsak, şehirde ticaret yapılmasını istiyorsak, ulaşımı çözmek bizim ilk görevimizdir. 3 vesait değiştirmeyecek. Bunun sözünü veriyorum.

 

Herkesin ulaşabildiği ve ulaştığı zaman sorunların çözüleceği bir anlayışı biz daha önce Canik Belediyesi’nde inşa ettik. Şehrimizi harekete geçirecek uzak görüşlülük, bilgi ve deneyimi kendimizde görüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün çayımızı içene kadar bu sorunu çözeceğiz. ‘’dedi.

 

Konuşmalardan sonra ise soru cevap bölümüne geçildi.

 

Toplantıya ayrıca Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.