bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fuat Köktaş; “Kaybedecek Kimsemiz Yok”

SİYASET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş; "Kaybedecek bir tane bile arkadaşımız yok. Kimseyi küstürecek, ötekileştirecek kimsemiz yok" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş; "Kaybedecek bir tane bile arkadaşımız yok. Kimseyi küstürecek, ötekileştirecek kimsemiz yok" şeklinde konuştu.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte parti binasında açıklamalarda bulunan Köktaş; yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Köktaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında kendilerine 'birlik ve beraberlik' mesajı verdiğini belirterek; "Bu seçime giderken, bu takımın başında olan koordinatör olarak şunu ifade etmek istiyorum. Kaybedecek bir tane arkadaşımız yok. Küstürecek, ötekileştirecek, ben nasılsa aday oldum gerisi ne olursa olsun denilecek hiç kimsemiz yok. Bizim için bir oy dahi çok önemlidir. Kimsenin arasına nifak sokmadan, ötekileştirmeden karşı gruplara malzeme vermeden çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Teşkilat içerisinde birliği ve dirliği sağlayarak çalışacağız. Bütün ilçelerimize aynı enerjiyi yayacağız. Başbakanımız Samsun bize her zaman destek verdi bu seferde daha fazla destek verecektir diyerek bizi talimatlandırmıştır. Sizlere selam ve sevgilerini iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

İbrahim karaman 10 Yıl Önce

Fuat bey çok güzel açıklamada bulunmuşsunuz. Sonuna kadar katılıyorum. Bu görüşlerinizi anlamayanlar için düşünemeyenler için keşke bunu daha önce yapsaydınız mükemmel olurdu. Teşekkürler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.