bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dr. Halit Bakan; Aday Adaylığını Açıkladı

SİYASET

Bafra ilçesinde Dr. Halit Bakan; Ak Parti Bafra ilçe teşkilatı'na Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunda bulundu.

Bafra ilçesinde Dr. Halit Bakan; Ak Parti Bafra ilçe teşkilatı'na gelerek Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunda bulundu.

 

Dr. Halit Bakan’ın Ak Parti İlçe Binasına girişinde çok sayıda vatandaş hayırlı olsun temennisiyle tebrikleri kabul etti. Daha sonra ilçe binasına çıkan Dr. Halit Bakan; Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvuru Formunu imzalayarak ilçe başkanı Tuncay Yurduseven’e teslim etti. Ak Parti Bafra ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu başvuru programı basın mensuplarının görüntü almasının ardından ilçe binası önünde bekleyen vatandaşlara açıklama yapmak üzere devam etti.

 

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halit Bakan yaptığı konuşmada;”Bafra’mızın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Bu doğrultuda eğer; adaylık bize nasip olur da seçilirsem bu projeleri tek tek hayata geçirmek için gayret göstereceğim. Cep telefon numaram aynı olacak ve günün 24 saati bu numarayı çevirdiğinizde karşınızda sekreterimi değil beni bulacaksınız. Belediye Başkanlığı makam kapısını kaldıracağım. Halkla iç içe bir yönetim anlayışını benimseyeceğim. Daha önce görev yaptığım gerek doktorluk, başhekimlik ve aday adaylığı sürecinde istifa ettiğim ilçe sağlık müdürlüğü görevlerim sırasında yaptığım hizmetlerden beni tanıyorsunuz. Bafra’mıza hizmet yarışında ben de varım” şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.