bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Demir: 'Vatandaşımız oyunu doğru adrese ulaştırır'

SİYASET

Milletvekili Mustafa Demir: " İnanıyoruz ki, vatandaşlarımız oyunu bu zamana kadar olduğu gibi Türkiye için, halkı için hizmet eden doğru adres AK Parti'ye gönül rahatlığıyla ulaştırır" dedi.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, vatandaşların oyunu bu zamana kadar olduğu gibi Türkiye için, halkı için hizmet eden doğru adres AK Parti'ye gönül rahatlığıyla ulaştıracağını belirterek, "Vatandaşımız biliyor ki, ülkeyi emanet ettikleri AK Parti'ye verilen hiç bir oy boşa gitmez" dedi.

 

 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 19 Mayıs ilçesinde gerçekleştirilen seçim programlarına katıldı. 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Adayı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, ilçe seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından, beraberindekilerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. AK Partili belediye başkan adaylarına destek isteyen milletvekili Demir, daha sonra ilçe devlet hastanesi, müftülük, ilçe merkezindeki kuran kursu, kaymakamlıkta bulunan resmi kurumları gezdi, çalışanlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Kapsamlı gerçekleştirilen ilçe programında kaymakam Kadir Ekinci'yi makamın ziyaret eden Demir, Düzköy'de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Köyde gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda konuşma yapan milletvekili Demir, AK Parti'nin genel ve yerel hizmet çalışmalarını anlattı, yerel seçimlerde tüm AK Partili adaylara desteğin Türkiye için, hizmet için verilmesini istedi. 

 

AK Parti adaylarının hiç bir ayrım gözetmeden en iyi hizmeti vermek, AK Parti'nin büyük Türkiye hedefi, değer verdiği halk için hizmet seferberliklerini yerine getirmek düşüncesiyle göreve talip olduğunu anımsatan Demir, hiç bir vatandaşın AK Parti'ye oy verip pişmanlık duymadığını, bunun bu zamana kadar da böyle olduğuna dikkat çekti. AK Partiye oy veren vatandaşların her zaman samimi, vatanına, milletine sahip çıkan, halkın, ülkenin menfaatlerini herşeyin üzerinde tutan, vebal korkusunu üzerinde taşıyan, aldıkları vekaletin sorumluluğunu bilen hizmet insanlarına oy verdiğini çok iyi bildiğinin altını çizen Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü, "İnanıyoruz ki, vatandaşlarımız oyunu bu zamana kadar olduğu gibi Türkiye için, halkı için hizmet eden, doğru adres AK Parti'ye gönül rahatlığıyla ulaştırır. Vatandaşımız biliyor ki, ülkeyi emanet ettikleri AK Parti'ye verilen hiç bir oy boşa gitmez. Hepimiz ne için mücadele ediyoruz. Ülkemiz için, vatandaşlarımız için. Halkımız daha müreffeh yaşasın, en kaliteli hizmeti alsın, huzur içinde olsun, bir eksiği olmasın, Türkiye daha güçlensin, hiç bir ülkeye bağımlılığımız kalmasın, lider bir ülke olalım diye mücadele ediyoruz. Halkımız bizim bu düşüncelerimizi, projelerimizi gördü, bu zamana kadar destekledi. Şimdi yeni bir seçim sürecine girdik. Yine halkımızın büyük desteğini hissediyoruz ve yanımızda olduklarını görüyoruz. Vatandaşın kanaati AK Parti'den yanadır.' Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yeni projelerini anlattı, vatandaşlardan destek istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.