bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Demir: “Ne Yaptılarsa AK Parti Sevgisini Bitiremediler“

SİYASET

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin gelişimi ve güçlenmesi, istikrarı devam ederken, bir yandan da eski kötü günlere dönmek, AK Parti sevgisini bitirmek isteyen, sürekli felaket tellallığı yapanların sahneye çıktığını ama halkın bu tellalları yarı yolda bırakacağını söyledi.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin gelişimi ve güçlenmesi, istikrarı devam ederken, bir yandan da eski kötü günlere dönmek, AK Parti sevgisini bitirmek isteyen, sürekli felaket tellallığı yapanların sahneye çıktığını ama halkın bu tellalları yarı yolda bırakacağını söyledi.

 

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Bafra ilçesindeki seçim programlarına katıldı. İlçe seçim koordinasyon merkezi ve teşkilatı ziyaret eden milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve teşkilat üyeleriyle birlikte gün boyu süren esnaf gezisi gerçekleştirdi. Belediye Başkan adayı Zihni Şahin'le birlikte vatandaşların hatırlarını soran ve yerel seçimlerde destek isteyen Demir'in gezisinde renkli görüntülerde yaşandı. Bir atölyeye giren Demir, orada üretimi yapılan kemençeleri görünce eline aldı ve nasıl çalındığını öğrenmeye çalıştı, işyeri sahibiyle sohbet etti. Bakır kalaycılığı üzerine çalışan bir başka işyerinde ise Demir, kalay yapan işyeri sahibinden kazanı alarak kalaya devam etti. 'Bizim eski meslek' diyerek geçmişte bu işlerle uğraştığını ifade etti.

 

Gezi sırasında açıklamalarda bulunan Demir, Türkiye'yi sürekli bir kaos ortamına sürüklemek isteyen, demokrasi dışı uygulamalar ortaya koyan, halk iradesini hiçe sayan belli bir kesimin sürekli karalama, iftiralar, yalanlarla AK Parti'yi itibarsızlaştırmaya çalıştığına dikkat çekti.

 

"Her zaman hak yerini buluyor, ne zaman bir karalama kampanyası başlatılsa AK Parti halk desteğini artırıyor, milleti sahip çıkıyor, yalanları elinin tersiyle itiyor" diyen Demir, "Her alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapan, halkın refah düzeyinin artması için çabalayan bir iktidarın Türkiye'ye kattıkları ortadadır. Dışa bağımlılığımız azaldıkça, Türkiye güçlendikçe, AK Parti'ye halk desteği arttıkça içte ve dışta rahatsız olanlar hemen yeni tezgâhlarla ortaya çıkıyor. Türkiye daima ileri giderken, huzur, istikrar ortamı hâkimken, bir yandan da kötü günlere geri dönüşü isteyen, AK Parti'ye halk desteğini bitiremeyen, felaket tellallığı yapanlar sahneye çıkıyor. Ama halkımız bu tellalları yarı yolda bırakacak, hevesleri kursaklarında kalacak. Ne yaptılarsa olmadı, tutmadı. AK Parti'ye karşı halkın sevgisini bitiremediler. Bu gönül işi gönül. Kimse kimseyi öyle boş yere sevmez. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti kadrolarının bu ülkeye kattıkları, hizmetleri, samimiyeti, hakkı hukuku gözetmesi, alınan emanete sahip çıkılması, geçmişte yaşanan acıların bir daha istenmemesi, ayrışmaya son vermesi gibi onlarca neden halkımızı AK Parti'de buluşturuyor" dedi.

 

30 Mart yerel seçimlerinde halkın büyük Türkiye için, hizmetlerin, huzurun, istikrarın devam için, milli iradeye sahip çıktığı için AK Parti'nin yine yanında olacağını dile getiren Demir, "Bu seçimler önemli bir dönüm noktası. Ülkemizin geleceğine yönelik sağlam bir adım olacak. Milletimiz bunun bilincinde, sandıkta yine AK Parti kadrolarına yola devam diyecektir" diye konuştu. Demir, 30 Martı'n yüksek bir katılımla vatandaşların ülkesine, milli iradeye bir kez daha sahip çıkacağı gün olacağını da sözlerine ekledi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.