bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çiğdem Karaaslan, Yeni Kabinede Bakan Mı Olacak?

SİYASET

"Kabine'de değişiklik olacak" iddiaları Ankara kulislerinde günden güne daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanırken, sosyal medya üzerinden listeler paylaşılıyor. Listelerde Çiğdem Karaaslan'ın da Bakanlık görevine getirileceği iddia ediliyor.

"Kabine'de değişiklik olacak" iddiaları Ankara kulislerinde günden güne daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanırken, sosyal medya üzerinden listeler paylaşılıyor. Listelerde Çiğdem Karaaslan'ın da Bakanlık görevine getirileceği iddia ediliyor.

23 Haziran seçimler sonrasında "Kabine'de değişiklik olacak" iddiaları Ankara kulislerinde günden güne daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlanırken, ortaya da çeşitli listeler atılıyor.

Çeşitli internet haber sitelerinde ve sosyal medyada paylaşılan listelerde Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın adı ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirileceği iddia ediliyor. AK Parti Gençlik Kollarında siyasete başlayan ve partinin en üst düzey karar alma organı olan MKYK'da 13 yıldır görev yapan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın yeni kabinede, şu anda Zehra Zümrüt Selçuk'un Bakanlığını yaptığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirileceği konuşuluyor.

Diğer yandan önceki gün gazetecilerin "Kabine revizyonu var mı?" sorusuna; ''Öyle bir şey yapılması gerekiyorsa onu biz yaparız" yanıtını veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hele hele bu vatanı sevenler olarak bunları gündemde tutmak şık değil. Dışarıdan dayatmayla kabine değişikliği olmaz'' ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güvendiği isimler arasında yer alıyor.

İŞTE SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN O LİSTE

Yorumlar (1)

Fevzi gevrek 1 Yıl Önce

Sayın milletvekilim genel başkanı çiğdem karaarslan seninle görüşmek konuşmak istiyoruz derneğimize Alaçama geldiğinde biliyorsun tanıyorsun derneğimizin başkanını fahide topal başkanımız ve yardımcısı Cevdet topal hatırlarsan 2019 da görüşmüştük Allahım izniyle derneğimizde yine görüşeceğiz inşAllah seni bekliyoruz Alaçama geldiğinde sana bu yazıyı yazan Fevzi gevrek Alaçam engelliler derneği Telefon numaram 0542 647 67 78 Fevzi gevrek Alaçama geldiğinde haberimiz olsun sayın millet vekilim sayğılarımızla selamlar olsun bizden sizlere ve ailenize hayırlı akşamlar hepinize

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.