bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP'li Tarık Cengiz; “Temel Fıkrası Gibi Oldu”

SİYASET

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz; CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü Bafra ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz yaptığı açıklamada; “Yerel seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Son günü çıkarırsak 37 günümüz kaldı. Bu 3. Bafra ziyaretimiz. Birkaç gün daha geleceğiz. Gayet güzel bir yarış devam ediyor. 30 Mart;’ta ipi göğüsleyen tarafın biz olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

CHP Adayı Cengiz; “Geçen günlerde MHP adayı sayın Günaydın, bir özel televizyon kanalında çok ciddi bir anket kuruluşunun sonuçlarını açıkladı. Bu anket sonuçlarına göre; MHP % 33,63 ile birinciymiş, % 33,2 ile AKP ikinciymiş, Cumhuriyet Halk Partisi de % 10’muş. Tabi bu temel fıkrası gibi oldu. Toplamda % 76 yapıyor. Demek ki 24 puanlık bir dördüncü aday var. Ben tanımıyorum, siz tanıyorsanız bana yardımcı olun. Böyle gayri ciddi şeyler yakışmadı. Herkes biliyor Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samsun’da hangi oranda olduğunu. Herhalde kendileri çok düşük bir rakamda kaldılar ki böyle bir şey açıklama gereği duydular” şeklinde konuştu.

 

Cengiz açılamasında; “Şu anda yarış benimle Yusuf Ziya Yılmaz arasında değil, Benimle AKP arasında geçiyor. Bunu çok net söylüyorum. Yusuf Ziya Yılmaz’a karşı bütün ilçelerde ve şehir merkezinde büyük reaksiyonlar var, tepkiler var. Ulaşım en büyük sorun. İnsanlar üç araçla şehir merkezine ulaşıyorlar. İnsanların bu tepkilerini sandığa yansıtacağını düşünüyoruz. Bizim bu konudaki önceliğimiz ulaşımın tek araçla sağlanmasıdır. 31 Mart’ta tüm ilçelerden şehir merkezine tek araçla ulaşımı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz; CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü ve ilçe başkanı Nihat Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin katılımıyla Bafra ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.