bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay’dan Basın Açklaması

SİYASET

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay dedikodulardan bıktığını söyledi. Oktay'ın yayınladığı basın açıklaması şu şekilde.

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay dedikodulardan bıktığını söyledi. Kimi muhalefet partilerinin AKP ile uğraşmak yerine CHP ile zamanını harcadığını esas muhalefetlik görevini yapmadığını söyledi. Bir hafta ,on gündür uydurulan dedikodularla yok efendim CHP Belediye Başkanı adayı Kemal Ünlü' nün adaylıktan çekildiğini yada CHP ' nin bir başka muhalefet partisini desteklediği gibi aslı astarı olmayan dedikodularla halkın kafasını karıştırdıklarını söyledi.Bu partinin yada partilerin Cumhuriyet Halk Partisiyle uğraşmaktan esas görevleri olan muhalefet görevlerini unuttuklarını söyledi.Belediyeyi yönetme hevesinde olan bu partilerin projeler üretmek yerine günlük aciz dedikodular peşine takılmaları gerçekten çok enteresandır.

Değerli Bafralı Hemşerilerim

AKP hükümetinden önce on yıl Bafra yı yöneten bir partiyle AKP hükümetinin ne farkı var. Yirmi yıldır Bafra'yı aynı zihniyet yönetmiyor mu ? Bugün Bafra mız Samsun'un on yedi ilçesi içinde en geri duruma düşmüşse bunun sorumlusu kim ? Bafra'yı yirmi yıldır idare eden zihniyet değil mi ? En yakın ilçemiz olan 19 Mayıs daha düne kadar bizim bir nahiyemizdi, bugün bir fakültesi, bir yüksek okuluyla Bafra'nın çok ilerisine geçmiş bir ilçe durumuna gelmiştir.

Peki sorarım size hemşerilerim Bafra'yı bu duruma getiren kimlerdir? Tabi ki yirmi yıldır Bafra 'yı yöneten kişilerdir.Kendi aralarında düştükleri taht kavgasındandır.Diğer ilçelerde Bafra mız arasındaki durumu artık kıyaslamaya gerek var mı ?

 

Sevgili Bafralılar

Muhalefet Partilerinin görevi iktidarı eleştirmek ve yanlışlarını göz önüne sermektir. Baframızın bunca sorunu varken muhalefetin bir biriyle uğraşması niye ?

 

Bafra çöp mezarlığına dönüştü, Yazın Bafra'ya kokudan girilmiyor. Bu keşmekeşliği dile getiren kim,Cumhuriyet Halk Partisi .

 

Bafra'da üç yıl TMO ofisi açılmadı, bunu kim dile getirdi,bunun tekrar açılmasını kim sağladı,Cumhuriyet Halk Partisi . Bafra da Vakıf İş Hanının yıkılmaması için kim mücadele veriyor, Cumhuriyet Halk Partisi . Yine Türkiye de dört ilde yapılan ve Karadeniz de de sadece Bafra da yapılan 2-B ve Hazine arazileriyle ilgili Mitingi yapıp çiftçilerimizin yanında olan kim, Cumhuriyet Halk Partisi . Ayrıca Bafra nın 20 bin dönüm arazisine sahip olan HARA' nın (TİGEM) geçici olarak satışını durdurulmasına ön ayak olan ve çok önemli katkılarda olan kim,tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi .

 

Saygıdeğer Bafralı Hemşerilerim

Cumhuriyet Halk Partisi iki yıldır ciddi ciddi bu seçimlere hazırlanmaktadır. Gece gündüz demeden, Köy, Şehir demeden bu seçimlere hazırlanıyoruz. Bafra nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Biz her zaman şunu söylüyoruz.250 Bin nüfuslu bir Bafra için neler yapacağımızı ortaya koyduk. Bu seçimlerde sistemli olarak projelerini ortaya koyan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Denizin Bafrayla buluşması,büyük gölet projesi,doğalgazın tarımda kullanılması,en az iki bin kişiye iş istihdamının sağlanması projelerimizin bir kaçıdır.

 

Değerli hemşerilerim 

Bafra da bütün siyasi partilerden her gün partimize katılımlar oluyor. Bunlar bize güveninizin bir işaretidir. Önümüzdeki hafta bunları sizlerle paylaşacağız.Şuanda Cumhuriyet Halk Partisi köylerde birinci ve Bafra da da yedi mahallede birinciliğini sürdürmektedir.Bu vatandaşlarımızın bize olan güvenlerinin sonucudur.Bazı partilerin hırcınlaşmalarının ve boş şeylerle uğraşmalarının ana nedeni Cumhuriyet Halk Partisinin 30 Mart seçimlerinde birinci olmasından korkmalarıdır.

 

Değerli Bafralılar

Allah nasip ederse 31 Mart da belediye sizlerin yöneteceği, Cumhuriyet Halk Partisinin yöneteceği bir belediye olacaktır. Allah hayırlısıysa nasip etsin Hepinize Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.