bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Ünlü’den Müstecep ve Paşaşeyh’e Ziyaret

SİYASET

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü; Bafra ilçesine bağlı Müstecep ve Paşaşeyh köylerini ziyaret ederek vatandaşların derlerini dinledi.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü; Bafra ilçesine bağlı Müstecep ve Paşaşeyh köylerini ziyaret ederek vatandaşların derlerini dinledi.

 

Gerek Müstecep’te gerekse Paşaşeyh’de halkın gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Kemal ÜNLÜ; “Bafra artık hak ettiği yere ve yönetime bizlerle sizler le birlikte kavuşacak modern çağdaş Bafra yı birlikte kuracağız, artık yeter söz sırası sizlerde bu yolsuzluk ve talan düzenine artık dur deme zamanı geldi geçiyor, Dünya’nın hiçbir yerinde soygunu talanı savunan ona bu ölçüde kılıflar uyduran bir hükümet bulamazsınız. Bafra’yı yıllardır aynı zihniyet yönetiyor sıfıra sıfır elde var sıfır seçim dönemi geldi akıllarına daha yeni projeler geldi geçmişte ne yaptınız ki bundan sonra yapasınız. Biz Bafra ya insan odaklı yeni bir belediyecilik anlayışı getireceğiz ve temel dayanak üretim esaslı olacak ve böylece istihdam yaratarak iş olacak, aş olacağız. Ürettiğimiz her şeyi adil olarak bölgelere paylaştıracağız sizlerin destekleriyle kazanacak ve sizlerle birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu

 

Sıcak karşılıklı sohbet havasında geçen toplantılarda Müstecep ve Paşaşeyh’lilerin görüşlerini dileyen Kemal ÜNLÜ; “Çare bizde, hep birlikte Bafra’da yepyeni bir ufuk açacak ve Bafra’yı Türkiye ve Dünya’da marka şehir olarak yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.