bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Ünlü, Kolay’da Halka Hitap Etti

SİYASET

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında Kolay Beldesi’nde vatandaşlara hitap etti.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında Kolay Beldesi’nde vatandaşlara hitap etti.

 

Kolay Beldesi’nde büyük bir kalabalığa kitabeden Ünlü; “Kolay Bafra’nın en eski belediyelerinden biriydi. Ne oldu? Bunlar ellerini attıkları her şeyi kuruturlar. Koskoca Kolay Belediyesini yok ettiler. Bunlardan hesabını sormayacak mıyız? Sahil yolu dediler, yoldan çıkan molozun tamamını hangi akıla hizmetse ne karşılığı ise göl kenarına doldurularak insan boyu set oluşturdular. Sahildeki çam ağaçlarını yok etme pahasına. Bunun hesabını sormayacak mıyız? Turizmmiş, fakülteymiş yalan dolanla bölge yatılı okulunu kapatıp o güzelim yepyeni okulu viraneye çevirmelerinin hesabını sormayacak mıyız? Herkes hesabını verecek. Yok belediye kapandı, oldu-bittiye geldi yok. Herkes hesabını verecek. Sel mağduriyetleriniz giderildi mi? Bunun hesabını sormayacak mıyız? Beni bir evladınız olarak kabul edin ve bunlara gereken dersi hep beraber sandıklarda verelim. Kolay’ın ufkunu ancak biz açar ve geleceğe taşırız. Artık çocuklarınız gurbete gitmesinler. Burada bacasız sanayiyi kuralım ve Kolay’lı doğduğu yerde doysun, gurbet birsin artık. Bunların ayakkabı kutularını da yatak odalarındaki kasalarını da başlarına geçirelim. Artık güç sizlerin elinde, sandıkta. Bunlara gereken dersi hep beraber vereceğiz. Benin emekli ninem üç kuruş emekli aylığına talim edecek, bakan çocukları trilyonlarla oynayacak. Böyle bir adalet yok. Sizlerden tek tek oy istemiyorum. Sandıklardan tulum çıkalım, hep beraber olalım. Bafra’yı ve Kolay’ı bunların elinden kurtaralım” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.