bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Ünlü; Gece Gündüz Çalışıyor

SİYASET

CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; “Biz Bafra’yı Bakan Evlatları İçin Değil Vatan Evlatları İçin Yöneteceğiz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; Gündüz; Kızılırmak’ta, Kavakpınar’da akşam Derbentte, Kozağzı’nda ziyaretlerini sürdürüyor.

 

CHP Adayı Kemal Ünlü; Gündüz şehir sokaklarında adım adım akşamları köylerde çiftçi ile gerçek üreticilerle birlikte, sorunları dinliyor, çözümleri sunuyor. Ünlü; ”Tek amacım ekmeğimize göz koyanlara ya da onlarla birlikte olup bu bozuk düzene çanak tutanlar 30 Mart’ta gereken cevabı alacaklar” şeklinde konuştu.

 

CHP Belediye Başkan Adayı Ünlü; “Bafra bizim, kendimize değil kentimize hizmet için yola çıktık. Allah aşkına her gün izliyorsunuz birtakım kasetler, ses kayıtları açıklanıyor. Neden bu ses kayıtlarında sizler bizler yokuz. Hep talancılar, yalancılar, soyguncuların isimleri geçiyor.

 

Tüyü bitmemiş yetim hakkı olan trilyonlarca lira çalınıyor. Sizden bu soygunculara sahip çıkmanız isteniyor. Bunlardan hesap soracak tek güç CHP’dir. Bafra’da ise Kemal ÜNLÜ’dür. Sandıklarda hep beraber tek yumruk olup haramzadelere DUR diyeceğiz.

 

Bafra’da üretime dayalı insan odaklı belediyeciliği hep birlikte kuracağız. Bafra’nın evladı artık doğduğu yerde doyacak. Bafra’ya tek çare biziz. Biz Bafra’yı bakan evlatları için değil, VATAN EVLATLARI için yöneteceğiz.

 

Sandıklarda tek vücut olma zamanıdır, gün birlik ve beraberlik günüdür” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.