bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Tarık Cengiz; Sert Sözlere Devam Ediyor

SİYASET

21.Dönem Samsun Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz Alaçam ilçe merkezi ve köylerinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi vatandaşlarla bir araya geldi.

 21.Dönem Samsun Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz Alaçam ilçe merkezi ve köylerinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Beraberinde CHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Rasim Şahin Ve CHP Alaçam İlçe Örgütünün olduğu gezilerde Samsun’da kavgalı ve itici bir yapının oluştuğu, insanların hükümete ve yerel yöneticilere artık güven içerisinde bakmadığını belirten Cengiz, “Bizim en önemli projemiz tarımsal kalkınmada lider olmak. Köylerde hizmet birimleri kurularak yerinden hizmet vermek. Ben bu yola çıkarken kırsaldaki sizlere, şehirdeki vatandaşlarıma, beni seven sevmeyen yüreğinde Samsun ateşi olanlara güvenerek çıktım. Bu yola çıkmamın nedeni dört seneye yakın milletvekilliği dönemimde elimden geldiğince yaptığım hizmetler idi. En büyük idealim o köylerin imar sorunlarının giderilmesiydi. Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Aradan geçen 11 yıllık süre zarfında buralara hiçbir şeyin yapılmadığını görünce gerçekten üzüldüm. Köylerde hala bugün bizim adımız konuşuluyorsa bunun nedeni bizden sonra gelen siyasilerin bir tek çivi bile çakmamış olmasıdır. Nerede o siyasetçiler, nerede bu insanlar oy verdiniz seçtiniz, hangisi geldi çayınızı içti hizmetinizi gördü. Seçim vaatleriyle hizmet yapılmaz hedeflerini, yapacaklarını herkesi kucaklayarak samimi içten yüreğinden gelerek anlatacaksın.” dedi.

 

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, “Alaçam’ın çok büyük problemleri var ama hiçbiri çözülmeyecek problemler değil. İsterseniz bütün köyler imar edilir yeter ki içinizde istek olsun, arzu olsun, yeter ki kendinizi bu işe adayın. Ama yok böyle bir şey. Bugüne kadar Yusuf Ziya Bey üç seçime girmiş, üç seçimde de karşısına çıkan adaylar hiç eleştirmemiş. Bu seçim çocuklarımızın geleceği için hepimiz için çok önemli. Bu zamana kadar ülke çok siyasetçi gördü ama bunlar gibisini, AKP'LERİ hiç görmedi. Tarık Cengiz’i tanıyorsunuz ama diyorsanız ki bunlar Alaçam’ı abad etti gidin onlara oy verin. Ama diyorsanız bizim derdimizi Tarık Cengiz çözer bize oy verin.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.