bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Kemal Ünlü; Köylerde Coştu

SİYASET

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü Ziyaretlerine CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ile birlikte devam ediyor.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü Ziyaretlerine CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ile birlikte devam ediyor.

 

CHP Bafra Belediye Başkan Ünlü; “Bafra’lı hemşerilerim artık yalana, dolana, yetim hakkı yiyenlere pirim vermeyecektir. ‘Yok ben yapmadım’ demek yönetim konumundakini aklamaz. Çalan kadar, buna müsaade eden de suçludur, günahkardır. Peygamber efendimiz devlet malını çalanın cenaze namazını kıldırmamıştır. Bu gün, güce sığınanlar, yukarıda Allah var. İlahi adaletten kaçamayacaksınız. Sevgili Bafra’lılar harama değil helale oy verin ve hırsızlığa ortak olmayın.

 

Bafra uyutulan ve unutulan bir devdir. Bafra’nın yıllarını heba ettiler. Yeter artık biz Bafra’nın sahip olduğu coğrafi konumla tarıma dayalı entegre tesislerle Bafra’yı şaha kaldıracağız. Göreceksiniz 365 günde Bafra’nın çehresini değiştireceğiz. Bafra’lım artık doğduğu yerde doyacak. Yeter artık! Bu halkın hafızasıyla alay ettiğiniz yeter. Bu halk size gereken dersi 30 Martta sandıklarda verecek. Bafra’da CHP çatısı altında birleşeceğiz. Zira bunlarla ancak biz başa çıkabilir ve bunlara yalnız biz hesap sorabiliriz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.