bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

CHP Adayı Kemal Ünlü; 'Hesap Soracağız'

SİYASET

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; Selemelik ve Asar Köylerinde halkla buluştu; ‘Hesap Soracağız’ dedi.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü; Selemelik ve Asar Köylerinde halkla buluştu; ‘Hesap Soracağız’ dedi.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü yaptığı konuşmada; “Yalancıların, talancıların, soyguncuların düzenini hep beraber yıkacağız. Halkın malını halkın yararına kullanacak, işe aşa dönüştürüp vatandaşa hizmet olarak sunacağız. Senin ürününe para vermeyecekler, 3-5 kuruş emekli aylığına seni mahkum edecekler, bakanlar ve oğulları paraların içinde, kasalarla uyuyacaklar, bu Allahtan revamıdır? 30 mart’ta bunları sandıklara gömeceğiz, yaptıkları her şeyin hesabını verecekler.

Sen 10 yıl Bafra’yı yönet , daha doğrusu yöneteme bunu ben demiyorum, bütün Bafra’lı diyor. Sonra, seçim zamanı geldi çattı. Yok şöyle proje hazırladım, yok böyle proje yaptım. Artık Bafra’lının bunlara karnı tok. Şehri beton yığınına çevirdin. Kent yaşamında yaya esastır. Sen Bafra’lıları caddelerde boğdun, gelip Selemelik’te, Asar’da ne yapabilirsin?

Her kez bu ülkede yerini belirleyecek hırsızların dolandırıcıların, bölücülerin yanında mı olacak, onlara karşımı olacak? Bafra’lı tercihini yapıyor. Diğer partilerden akın akın partimize katılımlar sürüyor. İlçe Başkanım Nihat Oktay’ın da dediği gibi (Bafra’da muhalefet CHP’de birleşiyor. Zira bunlara karşı mücadele edecek, hesap soracak, tek güç CHP’dedir.

Yıllardır sizin yol, su probleminizle ilgilenmediler. Hele kışın her gece elektriğinizin kesildiğini dahi bilmezler. Biz göreve geldiğimizde ilk işimiz Asar ve Selemeliğin yollarını onarmak su problemlerini çözmek ve elektrik sorununa çare bulmak olacaktır.

Bunlar ancak olanı yok ederler. Tütün kaldı mı, bırakın tütünü sigara fabrikalarını bile peşkeş çektiler. Biz üreteceğiz; Asar’lı, Selemelik’li artık doğduğu yerde doyacak. 30 mart hesaplaşma günüdür. Bunlara sandıklarda gereken dersi verecek ve Bafra’yı hep beraber yöneteceğiz” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.